Support til Mail

Åbning af indstillinger for Mail

Angiv din e-mailadresse nedenfor, så bekræfter vi dine indstillinger for Mail.

Gyldig indtastning Ugyldig indtastning
Angiv en korrekt formateret e-mailadresse. Indstillingerne for Mail er ukendte for din e-mailudbyder. Kontakt din udbyder for at få de rigtige indstillinger.
Indstillinger for Mail blev fundet.

Server til indgående e-mail

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Server til udgående e-mail

Server til udgående e-mail (Mac OS)

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Server til indgående e-mail

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Server til udgående e-mail (iOS)

Kontotype

Brugernavn

Serverport

Godkendelse

Adgangskode

MD5 Udfordring-Svar

Kerberos version 5 (GSSAPI)

Godkendt POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nej

Serverens værtsnavn

Bemærk! Apple registrerer og bruger muligvis din domæneadresse (f.eks. yahoo.com, gmail.com osv.) med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester. Ud over dette lagres din fulde e-mailadresse ikke, og den bruges ikke af Apple og deles ikke med andre enheder.

Flere muligheder med Mail

Fortryd afsendelse

Hvis du har lavet en fejl eller utilsigtet sendt en e-mail, kan du trække en e-mail tilbage med Fortryd afsendelse.

Planlæg en e-mail

Du kan vælge Send senere for at få Mail til at sende en e-mail på et senere planlagt tidspunkt.

Påmind mig

Få Mail til at minde dig om en e-mail om en time, i aften, i morgen eller på et hvilket som helst andet tidspunkt.

Sådan føjer du en e-mailkonto til din iOS-enhed

Du kan oprette en e-mailkonto i appen Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch på to måder – automatisk eller manuelt. Læs mere om, hvilken måde der er bedst for dig.

Hvis dine oplysninger på iCloud ikke synkroniseres

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp. For eksempel hvis de ændringer i Kontakter, Kalendere eller Påmindelser, du har foretaget på en enhed, ikke dukker op på alle dine enheder.

Organiser e-mails på din Mac

Sådan får du styr på din indbakke, så det bliver lettere at fokusere på de beskeder, der er vigtige for dig.

Din vejledning til Mail

Læs om funktionerne, og hvordan du bruger Mail.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.