Sådan tilføjer du en e-mailkonto på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan oprette en e-mailkonto i appen Mail på din iOS-enhed på to måder – automatisk eller manuelt. Læs mere om, hvilken måde der er bedst for dig.

Sådan opretter du en e-mailkonto automatisk

Hvis du bruger en e-mailudbyder som iCloud, Google eller Yahoo, kan Mail automatisk indstille din e-mailkonto vha. blot din e-mailadresse og adgangskode. Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti.
  2. Tryk på Tilføj konto, og vælg derefter din e-mailudbyder.
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
  4. Tryk på Næste, og vent, indtil Mail har bekræftet din konto.
  5. Vælg oplysninger fra din e-mailkonto, som f.eks. Kontakter eller Kalendere.
  6. Tryk på Arkiver.

Hvis din e-mailudbyder ikke står på listen, skal du trykke på Andre for at tilføje din konto manuelt.

Sådan opretter du en e-mailkonto manuelt

Hvis du har brug for at oprette din e-mailkonto manuelt, skal du kende kontoens e-mailindstillinger. Hvis du ikke kender dem, kan du kontrollere dem eller kontakte din e-mailudbyder. Følg derefter disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti.
  2. Tryk på Tilføj konto, tryk på Andre, og tryk derefter på Tilføj e-mailkonto.
  3. Indtast navn, e-mailadresse, adgangskode og en beskrivelse til din konto.
  4. Tryk på Næste. Mail forsøger at finde dine e-mailindstillinger og gennemføre indstillingen af kontoen. Hvis Mail finder e-mailindstillingerne, skal du trykke på OK for at gennemføre indstillingen af kontoen.

Er din e-mailkonto blevet oprettet? Læs mere om at bruge appen Mail på iPhone, iPad eller iPod touch.

Angiv kontoindstillinger manuelt

Hvis Mail ikke kan finde dine e-mailindstillinger, skal du indtaste dem manuelt. Tryk på Næste, og følg disse trin:

1. Vælg IMAP eller POP til din nye konto. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, skal du kontakte din e-mailudbyder.
  2. Indtast oplysningerne for "Server til indgående post" og "Server til udgående post". Tryk derefter på Næste. Hvis du ikke kender disse oplysninger, kan du slå dem op.
  3. Hvis dine e-mailindstillinger er korrekte, skal du trykke på Arkiver for at afslutte. Hvis e-mailindstillingerne ikke er korrekte, bliver du bedt om at redigere dem.

Hvis du stadig ikke kan indstille din e-mailkonto eller arkivere dine e-mailindstillinger, skal du kontakte din e-mailudbyder.

Flere muligheder med Mail

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.