Hjælp til iCloud Kontakter, Kalendere eller Påmindelser

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp. Eksempel: De ændringer, du foretager på den ene enhed, vises ikke på alle dine enheder.

Prøv først disse trin

Sørg for, at iCloud Kontakter, Kalendere og Påmindelser er tilgængelige. Prøv igen senere, når problemet er løst. Hvis der ikke er et problem, skal du prøve disse trin.

Husk at sikkerhedskopiere dine kontakter, kalendere og påmindelser, så du ikke mister noget.

Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp:

1. Søg efter opdateringer til din iPhone, iPad, iPod touchMac-computer eller pc. Hvis du vil bruge iCloud, skal dine enheder opfylde systemkravene
  2. Kontroller, om dato og tid er indstillet korrekt på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer eller pc.
  3. Sørg for, at du er logget på iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder, og kontroller dine indstillinger.
    • På din iPhone: Tryk på Indstillinger > iCloud. Kontroller dit Apple-id, og sørg for at aktivere det, du vil opdatere (Kontakter, Kalendere eller Påmindelser).
    • På din Mac-computer: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger > iCloud. Kontroller dit Apple-id, og sørg for at vælge det, du vil opdatere (Kontakter, Kalendere eller Påmindelser).
    • På din pc: Åbn iCloud til Windows. Kontroller dit Apple-id, og sørg for at vælge det, du vil opdatere (E-mail, Kontakter, Kalendere og Opgaver). Påmindelser kaldes Opgaver i iCloud til Windows.
  4. Åbn Safari, og gå til www.apple.com/dk/ for at kontrollere din forbindelse. Hvis du ikke kan åbne siden , kan du få hjælp til at oprette forbindelse til internettet
  5. Åbn et sikkert websted, f.eks. kontosiden for dit Apple-id, for at se, om du har adgang til port 443. Hvis webstedet ikke åbnes, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp. Safari skal have adgang til port 443 for at kunne opdatere dine oplysninger i iCloud.
  6. Hold dine data inden for grænserne. Hvis du overskrider grænsen, opdateres dine data ikke.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du prøve nedenstående trin på enheden.

Prøv disse trin på enheden

Vælg din enhed nedenfor for at se, hvad du skal gøre.

iPhone, iPad eller iPod touch

Efter hvert trin skal du kontrollere dine kontakter, kalendere og påmindelser.

Opdater dine kontakter, kalendere og påmindelser

Sådan opdaterer du dine kalendere og påmindelser:

1. Åbn appen Kalender, og tryk på fanen Kalendere.
  2. Skub ned på listen for at opdatere dine begivenheder og påmindelser.

Sådan opdaterer du dine kontakter:

1. Åbn appen Kontakter, og tryk på Grupper i øverste venstre hjørne.
  2. Skub ned på listen for at opdatere dine grupper.

Angiv iCloud Kontakter, Kalendere eller Påmindelser som standard

Hvis dine kontakter, kalendere og påmindelser er i iCloud, opdaterer iCloud automatisk dine oplysninger. Se, om dine oplysninger er i iCloud eller på en konto hos en anden udbyder, f.eks. Google eller Yahoo. Derefter skal du ændre standardkontoen til iCloud.

Se, hvilken konto dine kontakter er på:

1. Åbn appen Kontakter, og tryk på Grupper i øverste venstre hjørne.
  2. Fjern markeringen af Hele [konto] for eventuelle konti fra andre udbydere, f.eks. Gmail eller Yahoo.
  3. Sørg for, at Hele iCloud er valgt.
  4. Tryk på OK for at se din liste over kontakter. Hvis du ikke ser den kontaktliste, du leder efter, er den arkiveret på en anden konto.
  5. Du kan importere kontakten i iCloud fra en anden tjeneste.

Angiv iCloud som standardkonto for dine kontakter i iOS 8 eller nyere:

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere.
  2. Tryk på Standardkonto i afsnittet Kontakter.
  3. Vælg iCloud.

Se, hvilken konto dine kalendere er på:

1. Åbn appen Kalender, og tryk på en begivenhed for at åbne den.
  2. Tryk på kalendernavnet for at se, om begivenheden er i en iCloud-kalender.

Angiv en iCloud-kalender som standardkalender:

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere.
  2. Tryk på Standardkalender i afsnittet Kalendere.
  3. Tryk på en kalender under iCloud for at anvende den som standard.

Se, hvilken konto dine påmindelser er på:

1. Åbn appen Påmindelser, og tryk på listenavnet i øverste venstre hjørne for at få vist alle dine lister.
  2. Se, om listen opbevares på enheden eller i iCloud. Åbn en liste, og tryk på Rediger. Hvis Deling vises, så er listen i iCloud.

Når du opretter en ny påmindelse, kan du vælge at gemme den i iCloud eller på din iOS-enhed.

Kontroller dine appindstillinger

Sørg for, at dine iCloud Kontakter, Kalendere og Påmindelser er indstillet til at blive vist i appen Kontakter eller Kalendere:

• Åbn appen Kontakter, og tryk på Grupper i øverste venstre hjørne. Sørg for, at Hele iCloud er valgt.
  • Åbn appen Kalender, og tryk på fanen Kalendere. Sørg for, at Hele iCloud er valgt.

Tilpas, hvor ofte dine kalendere og påmindelser opdateres:

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, Kontakter, Kalendere, eller tryk på Indstillinger > Påmindelser.
  2. Tryk på Synk. i afsnittet Kalendere eller Påmindelser.
  3. Hvis Alle begivenheder eller Alle påmindelser er valgt, skal du i stedet vælge en bestemt varighed, f.eks. begivenheder eller påmindelser 1 måned tilbage. Hvis der er valgt en bestemt varighed, skal du i stedet vælge Alle begivenheder eller Alle påmindelser.
  4. Tryk på knappen Hjem.
  5. Vent et par minutter. Åbn appen Kalender, tryk på fanen Kalendere, og skub ned for at opdatere.

Da iCloud-kalenderen Fødselsdage opdateres dagligt, kan du muligvis ikke se ændringer i fødselsdage i appen Kalendere, før dagen efter.

Genstart appen Kontakter, Kalender eller Påmindelser

1. Dobbeltklik på knappen Hjem for at få vist dine åbne apps.
  2. Find appen, og skub op for at lukke den.
  3. Tryk på knappen Hjem for at vende tilbage til hjemmeskærmen.
  4. Vent et øjeblik, og åbn derefter appen igen.

Slå iCloud Kontakter, Kalender eller Påmindelser fra, og slå dem til igen

1. Tryk på Indstillinger > iCloud.
  2. Slå Kontakter, Kalender eller Påmindelser fra.
  3. Hvis du kan se dine kalendere eller påmindelser på iCloud.com eller på en af dine enheder, kan du vælge Slet fra min [enhed]. Hvis ikke, kan du vælge Bevar på min [enhed].
  4. Vent et øjeblik, og slå derefter Kontakter, Kalender eller Påmindelser til igen.

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

Hold knappen Vågeblus til/fra nede, og træk i mærket for at slukke enheden. Tænd enheden igen.

Mac-computer

Efter hvert trin skal du kontrollere dine kontakter, kalendere og påmindelser.

Opdater dine kalendere og påmindelser

Du kan opdatere dine kalendere og påmindelser fra appen Kalendere:

1. Åbn appen Kalender.
  2. Vælg Oversigt > Opdater kalendere.

Da iCloud-kalenderen Fødselsdage opdateres en gang i timen, kan du muligvis ikke se ændringer i fødselsdage i appen Kontakter eller Kalendere, før der er gået en time.

Kontroller standardkontoen i Kalender

Hvis du arkiverer og redigerer begivenheder i iCloud i stedet for via en anden konto, f.eks. På min Mac, Exchange eller Google, opdaterer iCloud automatisk dine kalendere. Hvis du bruger flere konti på Mac-computeren, f.eks. iCloud, Gmail og Yahoo, skal du kontrollere, om iCloud er standardkontoen i Kalender:

1. Åbn appen Kalender.
  2. Vælg Kalender > Indstillinger.
  3. På fanen Generelt skal du kontrollere, om en af iCloud-kalenderne er angivet som standardkontoen.

Når du har indstillet iCloud Påmindelser, bliver du muligvis nødt til at slutte og starte Påmindelser igen på din Mac-computer. Kontroller derefter, at du har indstillet din konto korrekt i Påmindelser:

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Vælg Påmindelser > Konti.
  3. Sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id.

Slå iCloud Kalender og iCloud Påmindelser fra, og slå dem til igen

1. Luk appen Kalender og Påmindelser.
  2. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  3. Fjern markeringen af Kalendere og Påmindelser (eller Kalendere og påmindelser i OS X Mountain Lion).
    I OS X Mountain Lion og Mavericks skal du klikke på Slet fra Mac, når du bliver bedt om det.
  4. Luk Systemindstillinger, og vent et minut.
  5. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  6. Marker afkrydsningsfeltet Kalendere (eller Kalendere og påmindelser i OS X Mountain Lion).
  7. Åbn Kalender og Påmindelser.

Genstart computeren

Når du har genstartet computeren, skal du kontrollere, om problemet er løst.

iCloud.com

Hvis du ikke ser alle dine opdateringer, eller hvis du har et andet problem, skal du prøve disse trin på iCloud.com:

1. Opdater din browser, og ryd bufferen.
  2. Hvis du ikke ser opdateringer fra andre enheder, skal du åbne en anden app på iCloud.com, f.eks. Mail. Gå derefter tilbage til appen Kontakter, Kalender eller Påmindelser.
  3. Log af iCloud.com, og log på igen.
  4. Ryd din webbrowserhistorie.

Da iCloud-kalenderen Fødselsdage opdateres dagligt, kan du muligvis ikke se ændringer i fødselsdage i appen Kalendere, før dagen efter.

Microsoft Windows

Efter hvert trin skal du kontrollere dine kontakter, kalendere og påmindelser.

Opdater Outlook

Klik på Opdater Opdateringsikon i Outlook.

Slå iCloud Kontakter, Kalender og Opgaver fra, og slå dem til igen

1. Luk Outlook.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Fjern markeringen af "E-mail, kontakter, kalendere og opgaver", og klik på Anvend.
  4. Vent et øjeblik, og marker "E-mail, kontakter, kalendere og opgaver", og klik derefter på Anvend.
  5. Åbn Outlook.

Sørg for, at iCloud Outlook-tilføjelsesprogrammet er aktivt

Outlook 2010 og nyere versioner:

1. Klik på menuen Filer.
  2. Klik på Indstillinger i venstre panel.
  3. Klik på Tilføjelsesprogrammer i venstre panel i Outlook-vinduet Indstillinger.
  4. Se listen med tilføjelsesprogrammer i afsnittet Aktive tilføjelsesprogrammer.
  5. Vælg iCloud Outlook-tilføjelsesprogrammet.

Outlook 2007:

1. Vælg Sikkerhedscenter i menuen Funktioner.
  2. Vælg Tilføjelsesprogrammer i kolonnen til venstre.
  3. Se listen med tilføjelsesprogrammer i afsnittet Aktive tilføjelsesprogrammer, vælg iCloud Outlook-tilføjelsesprogrammet.

Læs om håndtering af tilføjelsesprogrammer i Microsoft Outlook.

Kontroller standardkontoen i Outlook

• Outlook 2010: Vælg Filer > Oplysninger > Kontoindstillinger > Datafiler. Vælg en anden konto, og klik på Benyt som standard, hvis iCloud er angivet som standardkonto i kolonnen Kommentar.
  • Vælg Filer > Datafilstyring > Datafiler i Outlook 2007. Vælg en anden konto, og klik på Benyt som standard, hvis iCloud er angivet som standardkonto i kolonnen Kommentar.

Genstart computeren

Når du har genstartet computeren, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Muligheder for hjælp

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support. Du kan også bruge disse trin til at fjerne dublerede kontakter eller kalendere.

Hvis du ikke kan finde dine kalendere i Microsoft Outlook:

1. Åbn iCloud til Windows, og sørg for, at Kalender er slået til.
  2. Åbn Outlook, og søg efter dine oplysninger i iCloud-mappen. Du kan også se dine oplysninger i Slettet post på Outlook-mappelisten.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: