Support til MacBook

Brug af din MacBook

Sådan tilslutter du andre enheder

Hvis kablet fra din eksterne enhed ikke kan sluttes til USB-C-porten på din MacBook, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Brug Force Touch-pegefeltet

Force Touch-pegefeltet på din MacBook hjælper dig med at arbejde smartere i apps, f.eks. Mail, Kort og Safari.

Slå "træk med tre fingre" til

Brug "træk med tre fingre" til at flytte rundt med tingene på din MacBook-skærm med Force Touch-pegefeltet.

Ressourcer

Grundlæggende funktioner i MacBook

Læs om funktioner, og opdag alt det, din MacBook kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til din specifikke model af MacBook.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om macOS-funktioner, og hvordan du kan få det meste ud af din Mac.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.