Aktiver træk med tre fingre for pegefeltet på din Mac

På de pegefelter, der understøtter Force Touch, kan du trække emner med en bevægelse med tre fingre.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.
  2. Vælg Markørstyring i indholdsoversigten. I tidligere versioner af macOS skal du vælge Mus og pegefelt.
  3. Klik på knappen Pegefeltindstillinger.
  4. Vælg "Slå træk til", og vælg derefter "træk med tre fingre" i menuen.
  5. Klik på OK.

Indstillinger for markørstyring i vinduet Tilgængelighed med

Læs mere om disse indstillinger for pegefeltet.