Support til Mac Studio

Kom godt i gang

Konfigurer din Mac

Brug Indstillingsassistent til at gå gennem de simple trin, så du kan komme i gang med din nye Mac.

Flyt indhold til din nye Mac

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dokumenter, apps, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac.

Gør mere med Mac Studio

Tilslut flere skærme

Du kan tilslutte op til otte eksterne skærme med opløsninger på op til 8K afhængigt af din Mac-model og opdateringshastighed.

Konfigurer dit tilbehør

Find ud af, hvordan du tilslutter Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad.

Identificer portene

Få mere at vide om, hvordan du tilslutter enheder og tilbehør ved hjælp af Thunderbolt 4- og USB 3-portene og andre porte på forsiden og bagsiden.

Ressourcer

Væsentlige elementer i Mac Studio

Få mere at vide om funktioner, og find alt, hvad din Mac Studio kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find alle de tekniske specifikationer for din Mac Studio.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om macOS-funktioner, og hvordan du kan få det meste ud af din Mac.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.