Indstil en familiepåmindelse

Når du bliver medlem af en familie, føjes en fælles liste med påmindelser med navnet Familie automatisk til programmet Påmindelser. Du kan føje påmindelser til den, og de bliver vist i den fælles liste med påmindelser på andre familiemedlemmers Mac-computere og iOS-enheder. Der er instruktioner i Del en liste.

Før du kan bruge familiens fælles liste med påmindelser, skal du melde dig ind i en familie.