Del computerens ressourcer, når den er på vågeblus

Hvis du deler din computers ressourcer, f.eks. en fælles printer eller en iTunes-spilleliste, kan du indstille computeren til at afbryde vågeblus, når andre brugere vil have adgang til disse ressourcer.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du have en trådløs Apple-enhed, der understøtter 802.11n og har den nyeste firmware installeret. Hvis du bruger en bærbar Mac, skal den desuden oplades via en strømforsyning.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Energibesparelse.

Åbn Energibesparelse for mig

2. Vælg en af de tilgængelige indstillinger til “Afbryd vågeblus ved…”, f.eks. “Afbryd vågeblus ved Ethernet-netværksadgang”. (Der findes forskellige indstillinger, afhængigt af hvordan computeren er tilsluttet).

Når afkrydsningsfeltet “Afbryd vågeblus ved netværksadgang” er valgt, afbryder din Mac vågeblus på følgende tidspunkter:

• Når en bruger på en anden computer prøver at få adgang til din computers fælles ressourcer.

• Ved regelmæssige mellemrum så Mac kan underrette andre computere på netværket om, at dens ressourcer er tilgængelige.