Slet et emne fra disken til sikkerhedskopier

Du kan slette alle kopier af et sikkerhedskopieret arkiv eller en sikkerhedskopieret mappe fra din Time Machine-disk med sikkerhedskopier.

Bemærk: Disse instruktioner gælder kun for sikkerhedskopier, der opbevares på en ekstern disk til sikkerhedskopier. Du kan ikke slette emner fra lokale snapshot på den interne disk.

1. Klik på symbolet for Time Machine menulinjen, og vælg Start Time Machine.

Hvis Time Machine-menuen ikke er synlig på menulinjen, skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Time Machine og derefter vælge “Vis Time Machine på menulinjen”.

Åbn Time Machine for mig

2. Brug pilene og tidslinjen i højre side af skærmen til at gennemse de sikkerhedskopier, Time Machine har oprettet.

3. Vælg det emne, du vil slette, klik derefter på lokalmenuen Handling , og vælg Slet alle sikkerhedskopier af [navn på emne].

Du kan bruge Finder til at flytte, kopiere eller slette mappen Backups.backupdb på Time Machine-disken til sikkerhedskopier – ligesom med andre mapper. Du kan også slette mapper i mappen Backups.backupdb. Du kan ikke slette individuelle emner i de daterede mapper.

Vigtigt: Brug ikke Terminal eller andre programmer end Finder til at flytte, kopiere eller fjerne emner fra mappen Backups.backupdb. Du må heller aldrig ændre eller slette nogen emner i biblioteket /. MobileBackups. Time Machine bruger dette bibliotek til at vedligeholde lokale snapshots, som slettes automatisk af Time Machine, når der kræves mere plads.