Del dvd'er og cd'er

Hvis din Mac ikke har et optisk drev, kan du dele en anden computers drev med programmet Dvd- eller cd-deling, så længe begge computere er på det samme netværk.

Del et dvd- eller cd-drev

Du kan indstille en Mac- eller Windows-computer til at dele sit optiske drev.

En Windows-computer skal have XP Service Pack 2 eller en nyere version, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10. Du skal installere Opdatering 1.0 til Indstil Dvd- eller cd-deling til Windows.

• På en Mac: Åbn vinduet Deling (vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Deling), og vælg derefter afkrydsningsfeltet Dvd- eller cd-deling. Vælg “Spørg mig, før andre får lov til at bruge mit dvd-drev” for at få en advarsel, når en anden computer prøver at bruge det optiske drev.

Åbn Deling for mig

• På en Windows-computer: Åbn kontrolpanelet Valg til dvd- eller cd-deling, og vælg “Slå Ekstern dvd eller cd til”. Vælg “Spørg mig, før andre får lov til at bruge mit dvd-drev”, hvis du vil have en advarsel, når en anden computer prøver at bruge drevet.

Brug en anden computers dvd- eller cd-drev

1. Sørg for, at deling af dvd- eller cd-drev er indstillet på computeren, og sæt derefter en disk i drevet.

2. På den Mac, der ikke har et optisk drev, skal du vælge Ekstern disk (under Enheder i indholdsoversigten i Finder). Hvis knappen “Bed om at bruge” vises, skal du klikke på den.