Start en Time Machine-sikkerhedskopiering, sæt den på pause, og genoptag den

Du kan altid få Time Machine til at udføre en sikkerhedskopiering, selvom du ikke har valgt Sikkerhedskopier automatisk i vinduet Time Machine.

• Start en sikkerhedskopiering: Klik på symbolet for Time Machine menulinjen, og vælg Sikkerhedskopier nu.

• Sæt en sikkerhedskopiering på pause: Klik på symbolet for Time Machine på menulinjen, og vælg derefter Spring denne sikkerhedskopiering over.

• Genoptag en sikkerhedskopiering: Klik på symbolet for Time Machine på menulinjen, og vælg Sikkerhedskopier nu.

Hvis Time Machine-menuen ikke er synlig på menulinjen, skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Time Machine og derefter vælge “Vis Time Machine på menulinjen”.

Åbn Time Machine for mig