Tillad adgang til din Mac via Remote Desktop

Brug Ekstern administration i vinduet Deling til at tillade andre personer at få adgang til din computer via Remote Desktop.

1. Åbn vinduet Deling (vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Deling), og vælg derefter afkrydsningsfeltet Ekstern administration.

Hvis du bliver spurgt, skal du vælge de opgaver, som eksterne brugere må udføre. Hvis du ikke bliver spurgt, skal du klikke på Indstillinger for at vælge opgaver.

Åbn Deling for mig

2. Gør et af følgende:

• Vælg “Alle brugere” for at lade alle med en brugerkonto på din Mac dele din skærm.

• Vælg “Kun disse brugere”, klik på knappen Tilføj , og vælg de brugere, som må dele dine Mac.

3. Klik på Computerindstillinger, og vælg indstillinger til din Mac. Hvis andre opretter forbindelse vha. en VNC-fremviser, skal du indstille en adgangskode.

Apple Remote Desktop er tilgængelig i App Store. Du kan få hjælp til indstilling og brug af Apple Remote Desktop iRemote Desktop Help.

Åbn App Store for mig