Hvis søgning på din Mac giver uventede resultater

Der er flere ting, du kan prøve, hvis en søgning ikke har de forventede resultater.

Kontroller teksten i søgefeltet

• Sørg for, at ordet eller udtrykket er stavet korrekt.

• Du søger efter et bestemt udtryk ved at sætte udtrykket i anførselstegn. Skriv f.eks. “tur til Paris” for at finde emner, der indeholder det nøjagtige udtryk. Hvis du ikke bruger anførselstegn, vil søgeresultaterne indeholde emner, der indeholder ordene i tilfældig rækkefølge.

Kontroller det sted, du søger

• Hvis du startede din søgning på Spotlight-menuen, kan søgeresultaterne indeholde e-mail, begivenheder i Kalender, Spotlight-forslag og oplysninger fra andre programmer. Hvis du startede søgningen i et Findervindue, inkluderer søgeresultaterne kun arkiver og mapper på den interne disk.

Kontroller Spotlight-indstillingerne

Der er flere oplysninger om vinduet Spotlight i Vinduet Spotlight.

Kontroller komprimerede arkiver og sikkerhedskopier

• Hvis du vil finde et emne i et komprimeret arkiv, f.eks. et diskbillede eller et .zip-arkiv, skal du dobbeltklikke på det komprimerede arkiv for at åbne det og derefter søge igen.

• Hvis du bruger Time Machine til at sikkerhedskopiere Mac, skal du bruge Spotlight med Time Machine til at finde og gendanne emner i sikkerhedskopierne.