Indstil din Mac til at logge ud, når den ikke er i brug

Du kan indstille Mac til automatisk at logge den aktuelle bruger ud efter en vis periode uden aktivitet. Det er med til at gøre beskytte dine oplysninger, når der ikke er nogen i nærheden af din Mac.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på Generelt.

Åbn vinduet Generelt for mig

2. Klik på låsen for at låse den op, og skriv derefter en administrators navn og adgangskode.

3. Klik på Avanceret.

4. Vælg “Log ud efter... minutter uden aktivitet”.

5. Indstil, hvor lang tid der skal gå, før brugeren automatisk logges ud.