Vinduet Mission Control

Brug vinduet Mission Control i Systemindstillinger til at vælge indstillinger og de genveje, der skal bruges til at vise og skjule programvinduer, skrivebordet og Dashboard.

Du åbner vinduet ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på Mission Control.

Åbn Mission Control for mig

Arranger automatisk områder efter seneste brug

Hvis du har oprettet flere arbejdsområder vha. Spaces, kan du få hurtigere adgang til de senest brugte områder.

Når du skifter til et program, skal du skifte til et område med åbne vinduer til programmet

Hvis du bruger Spaces, kan du få skrivebordet til at rulle til et område med åbne vinduer til et program, når du skifter til det pågældende program.

Grupper vinduer efter program

Hvis der er flere vinduer fra flere programmer åbne samtidigt, kan du organisere vinduerne efter program i Mission Control.

Skærme har separate områder

Hvis du bruger Spaces og har flere skærme, kan du indstille separate områder til hver skærm.

Dashboard

Dashboard er som standard slået fra. Hvis du vil bruge det, skal du vælge, hvordan Dashboard skal vises, når du trykker på tastaturgenvejen til det.

Genveje til tastatur og mus

Vælg genveje til at vise og skjule vinduer, skrivebordet og Dashboard. Afhængigt af den mus eller det pegefelt du har, vises der evt. to kolonner med lokalmenuer i dette område.

Du kan se flere tilgængelige tastaturgenveje, hvis du trykker på og holder tasterne ctrl, Alternativ, Skift eller Kommando eller en kombination af disse taster nede, mens du kigger på lokalmenuerne.

Aktive hjørner

Vælg handlinger, der skal udføres, når du flytter markøren til skærmhjørner.

Klik på lokalmenuen til et hjørne, og vælg en mulighed.

Du kan bruge en kombitast sammen med et aktivt hjørne ved at trykke på og holde en af tasterne Kommando, Skift, Alternativ eller ctrl eller en kombination af disse taster nede, mens du kigger på lokalmenuerne.