Vis symbol for Wi-Fi-status på menulinjen

Brug symbolet for Wi-Fi på menulinjen til at skifte mellem Wi-Fi-netværk, slå Wi-Fi til eller fra eller åbne vinduet Netværk.

1. Hvis symbolet for Wi-Fi ikke findes på menulinjen, skal du vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på Netværk.

Åbn Netværk for mig

2. Klik på Wi-Fi på listen til venstre.

Hvis Wi-Fi ikke findes på listen, skal du klikke på knappen Tilføj nederst på listen. Klik på lokalmenuen Grænseflade, vælg Wi-Fi, giv Wi-Fi-tjenesten et navn, og klik derefter på Opret.

3. Vælg “Vis Wi-Fi-status på menulinje”.

Der vises fire signalstreger på symbolet for Wi-Fi-status på menulinjen. Jo flere sorte streger du ser, desto kraftigere er signalet.