Hvis Wi-Fi ikke vises i Netværk

Hvis computeren er udstyret med trådløs funktionalitet, men Wi-Fi ikke vises i Netværk, er Wi-Fi-tjenesten muligvis ikke konfigureret.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Netværk.

Åbn Netværk for mig

2. Klik på knappen Tilføj nederst på listen.

3. Klik på lokalmenuen Grænseflade, og vælg derefter Wi-Fi.

4. Skriv et navn til tjenesten, og klik derefter på Opret.

Tjenesten har som standard navnet Wi-Fi, men du kan give den et andet navn.

5. Indtast indstillinger til Wi-Fi-tjenesten, f.eks. netværkets navn, og klik derefter på Avanceret for at vælge andre indstillinger.

6. Du ændrer den tjeneste, der skal bruges først, når der er flere aktive, ved at klikke på lokalmenuen Handling , vælge Indstil rækkefølge på tjenester og derefter trække netværkstjenesterne på listen for at ændre deres rækkefølge.