Om USB-C

USB-C er en USB-standard, der understøtter strøm, dataoverførsel og udgående skærmsignaler på samme tid.

Hvis din Mac har en USB-C-port, kan du slutte den til en USB-C-strømforsyning for at oplade den. Du kan også bruge et USB-C til Lightning-kabel og kabler til et USB-C-mellemstik til at slutte andre enheder og skærme til din Mac.

• Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik til at slutte Thunderbolt 2-enheder eller en Thunderbolt-skærm til visse nyere modeller af MacBook og iMac.

• USB-C Digital AV Multiport-mellemstik bruges til forbindelser til en HDMI-skærm, en almindelig USB-enhed og en USB-C-strømforsyning.

• USB-C VGA Multiport-mellemstik bruges til forbindelser til en VGA-skærm, en almindelig USB-enhed og en USB-C-strømforsyning.

• USB-C til USB-mellemstik bruges til forbindelser til almindelige USB-enheder som kameraer, printere og thumb-drev. Dette kabel til mellemstik kan ikke forbindes til en strømforsyning.

• USB-C til Lightning-kabel bruges til at slutte iPhone, iPad, iPod touch eller iPod nano til din computers USB-C-port for at synkronisere og oplade enhederne.

Vigtigt: For at forhindre evt. tab eller ødelæggelse af data bør du undgå at afmontere USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket eller USB-C VGA Multiport-mellemstikket fra netstikket under overførsel af data.