Brug en Bluetooth-kompatibel printer med din Mac

Hvis din Mac blev leveret med installeret Bluetooth, eller du har et USB Bluetooth-modul, kan du udskrive trådløst til en printer, der understøtter Bluetooth.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Printere & scannere.

Åbn Printere & scannere for mig

2. Klik på knappen Tilføj , og klik derefter på Standard.

3. Vælg printeren på listen Printere, og klik på Tilføj. Hvis den ønskede printer ikke vises på listen, skal du skrive dens navn i søgefeltet og derefter trykke på Retur.

Hvis printeren ikke vises på listen, skal du sikre dig, at det nyeste Bluetooth-printerarkiv til printeren er installeret. Bed forhandleren om det nyeste printerarkiv.

Når printeren er indstillet, kan du vælge den i dialogen Udskriv, når du er klar til at udskrive.