Brug et trådløst Apple-tastatur, en trådløs Apple-mus eller et trådløst Apple-pegefelt

Trådløse tastaturer, mus eller pegefelter fra Apple kommunikerer med din Mac vha. Bluetooth.

1. Sørg for, at batterierne i den enhed, du indstiller, er opladt, og at enheden er tændt. Hvis enheden har et indbygget batteri, kan du bruge et Lightning til USB-kabel til at oplade den med din Mac.

2. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Tastatur, Mus eller Pegefelt.

• Hvis du indstiller en mus eller et pegefelt, skal du følge instruktionerne på skærmen. Når musen er synlig, eller pegefeltet er synligt, sluttes enheden automatisk til din Mac.

• Hvis du indstiller et tastatur, skal du klikke på Indstil Bluetooth-tastatur og følge instruktionerne på skærmen for at oprette forbindelse til tastaturet.

Husk på disse forholdsregler, når du bruger en Bluetooth-enhed fra Apple:

• Hvis Bluetooth-enheden bruger AA-batterier, får du en advarsel, når spændingen på batterierne bliver lav, men det er en god ide at have et ekstra sæt batterier.

• Hvis du ikke skal bruge Bluetooth-enheden i længere tid, bør du slukket for dem for at maksimere batteriets levetid. Du slukker enheden med afbryderen.