Hälsa och kondition

Kom igång

Kom igång med din tränings- och välbefinnanderesa med Apple Watch.

Sätt upp dina mål och nå dem

Läs om hur du håller koll på dina framsteg, anpassar dina värden och får bättre resultat.

Håll koll på alla typer av aktivitet

Träningstyper

Välj det alternativ som bäst överensstämmer med det du gör så att allt registreras korrekt.

Stäng dina ringar

Aktivitetsringarna visar hur mycket du rör dig, tränar och står varje dag.

Ta en löprunda

Läs om hur du påbörjar en löprunda, kontrollerar dina framsteg och väljer vilka värden du vill ha koll på.

Ta en simtur

Mät dina längder i poolen eller hur långt du simmar i öppet vatten för att få bättre resultat.

Anslut, dela och håll koll på dina framsteg

Dela med vänner

Uppmuntra varandra att stänga alla tre ringarna, ha tävlingar och hålla koll på dagliga framsteg.

Visa dina trender

Se dina trender över tid i appen Fitness för att se till att du håller dig på rätt spår.

Relaterade resurser

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Support-appen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.