Bilder-support

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för Bilder.

Ta och redigera bilder med iPhone, iPad eller iPod touch

Ta bilder och använd kamerans funktioner på iPhone, iPad eller iPod touch. Bläddra sedan och redigera dessa bilder direkt i din enhet.

Få hjälp med Bilder

Du kan visa och redigera bilder på Mac, iCloud.com och iOS-enheter. Om du vill veta hur du gör något i Bilder kan dessa användarhandböcker hjälpa dig.

Aktuella ämnen

Forum för Bilder

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med Bilder

Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning åt dig.