Säkerhetskopiera din Mac

Att säkerhetskopiera din Mac är enkelt och viktigt. Vi rekommenderar det till alla.

Så här säkerhetskopierar du din Mac

Hur mycket utrymme behöver jag för en säkerhetskopia?

Om du vill se storleken på en specifik fil eller mapp klickar du på den en gång och trycker sedan på Kommando-I. Om du vill se lagringsinformation för din Mac klickar du på Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj Om den här datorn och klicka på fliken Lagring. Det är bra att använda en enhet som har minst dubbelt så mycket lagringsutrymme som Mac-datorn för Time Machine-säkerhetskopior.

Relaterade ämnen

macOS-forum

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med Mac-säkerhetskopior

Få hjälp via chatt, telefon eller e-post. Du kan också ordna en reparation eller boka tid i Genius Bar.