Säkerhetskopiera din Mac

Hur mycket utrymme behöver jag för en säkerhetskopia?

Om du vill se storleken på en specifik fil eller mapp klickar du på den en gång och trycker sedan på Kommando-I. Om du vill se lagringsinformation för din Mac klickar du på Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj Om den här datorn och klicka på fliken Lagring. Det är bra att använda en enhet som har minst dubbelt så mycket lagringsutrymme som Mac-datorn för Time Machine-säkerhetskopior.