En iPhone och Apple Watch med skärmarna för synkronisering.

Första stegen

Du kan ställa in och börja använda Apple Watch på några få minuter.

Komma igång med Apple Watch

Appen Aktivitet med ringarna Rörelse, Träning och Stå.

Rör på dig

Apple Watch kan spåra din aktivitet och träning och uppmuntra dig till ett mer aktivt liv genom påminnelser och vänskaplig konkurrens.

Hålla dig i form med Apple Watch

Skärmen Låg puls med ett meddelande om att din puls var under 40 slag/minut i 10 minuter.

Håll koll på hälsan

Apple Watch kan hjälpa dig att spåra viktig hälsoinformation, t.ex. din menstruationscykel, hög och låg puls och oregelbunden hjärtrytm. Du kan också kontrollera hjärtrytmen genom att registrera ett EKG med EKG-appen på Apple Watch.

Spåra viktig hälsoinformation med Apple Watch

En meddelandekonversation. Appknappen och meddelandefältet finns längst ned.

Håll kontakten

Med apparna Meddelanden, Mail, Telefon och Walkie-talkie kan du enkelt kommunicera med släkt, vänner och kollegor.

Håll kontakten med Apple Watch

Om du vill läsa Apple Watch Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet.