Få ut så mycket som möjligt av dina bilder

Lär dig hur du fotograferar, redigerar och hanterar bilder på iPhone, iPad, iPod touch och Mac.

Ta och redigera enastående bilder

Fånga minnesvärda stunder med den otroliga kameran i iPhone, iPad eller iPod touch. Redigera sedan bilderna direkt på enheten.

Njut av dina bilder överallt

På iCloud kan du spara hela din samling bilder och videor, och håller dem även uppdaterade på iPhone, iPad, iPod touch, dator och iCloud.com.

Nu sätter vi igång

När du nu har tagit den perfekta bilden och kan komma åt den överallt, läs om hur du kan få den att se ut som du vill.