Fotografi

Hitta det som berör dig.

Börja med att fånga ögonblicket

Ta bilder på livets alla ögonblick. Använd sedan appen Bilder i iOS eller macOS för att göra ögonblicket perfekt.

Släpp lös din kreativitet

Gör dina bilder ännu bättre med porträttläge. Eller ta en bild som börjar röra sig när du trycker på den.

Njut av dina bilder överallt

På iCloud kan du spara hela din samling bilder och videor, och hålla dem uppdaterade även på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och iCloud.com.

Utforska fotografering med Today at Apple

Få fotokunskaper, experimentera med porträtt och se hur du kan bryta mot reglerna och skapa mer konstnärliga bilder i praktiska sessioner i en Apple Store-butik i närheten.