Lär känna din Mac

Vi visar dig hur du ställer in din Mac och får ut det mesta av de kraftfulla och användarvänliga funktionerna.

Ta med filer och mappar

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, program och inställningar till din nya Mac från en annan Mac eller en Windows-dator.

Navigera med gester och kortkommandon

Arbeta proffsigt på din Mac

De kraftfulla och roliga programmen som är inbyggda på Mac-datorn gör dig mer produktiv och gör det lättare att samarbeta.

Det finns mer att älska med din nya Mac

Läs mer

Få support för din Mac, läs mer om operativsystemet som får din Mac att fungera och fräscha upp dina grundläggande kunskaper.