Säg hej till iPhone

Vi hjälper dig att ställa in och använda din nya iPhone, så att du kan göra mer än någonsin.

För det första

Med bara ett par steg kan du ställa in din nya iPhone eller byta till en.

Få tillgång till allt du behöver bara genom att svepa

Få snabbt tillgång till inställningar och appar, se notiser och de senaste nyheterna bara genom att svepa.

Mer att älska med iPhone

Ju mer du lär dig om din nya iPhone, desto mer kommer du att älska den. Här är en snabbtitt på några fler funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av iPhone.