Säg hej till din nya iPhone

Vi hjälper dig ställa in din nya iPhone och visar funktioner som låter dig göra mer än någonsin med enheten.

Ställa in och börja använda iPhone

Efter inställningen, som iPhone hjälper dig igenom, är du redo att börja använda iPhone. Surfa på internet, skicka meddelanden, ringa samtal, använda Siri, hämta appar och musik och mer.

Få tillgång till allt du behöver bara genom att svepa

Få de senaste nyheterna, visa dina notiser och få snabbt tillgång till inställningar och appar bara genom att svepa.

Mer att älska med iPhone

Ju mer du lär dig om iPhone, desto mer kommer du att älska den. Här är en titt på fler funktioner som kan hjälpa dig göra mer med din iPhone.