Se filmer

Finn ut mer om videoinnhold i 4K og få hjelp med å kjøpe og leie filmer.

Bruk Apple TV-appen

Se TV-programmene og filmene du liker best, på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Du kan også finne strømmingsinnhold samt det du har kjøpt og leid i iTunes Store.

Laste ned og se filmer

Leie annet videoinnhold

Har du et spørsmål? Spør alle.

Medlemmene i Apples kundestøtteforum kan hjelpe deg med å få svar på spørsmålet ditt. Hvis noen allerede har spurt om det samme, kan du søke etter det beste svaret.

Finn ut mer

Her finner du flere ressurser for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av filmer og TV.