Abonnementer og kjøp

Finn informasjon om blant annet Apple Music-abonnementet ditt og kjøp i App Store, iTunes Store eller Apple Books.

Få hjelp med betaling

Finn ut hvordan du finner kjøpshistorikken, administrerer faktureringsinformasjonen og løser inn gavekort.

Konfigurere betaling

Finn ut hva slags betalingsmåter du kan bruke til å kjøpe innhold fra iTunes Store, App Store og Apple Books, eller til å betale for Apple Music- og iCloud-lagringsabonnementer.

Administrere kjøp for hele familien

Med Familiedeling og Spør om kjøp kan du gi barna dine frihet til å gjøre egne valg, samtidig som du beholder kontrollen over utgiftene.

Få mest mulig ut av kjøpene dine

Finn ut hvordan du kan laste ned innholdet ditt igjen.

Holde kontoen din trygg

Finn ut hvordan du kan gjenkjenne vanlige svindelforsøk som involverer e-postmeldinger og gavekort.