Abonnementer og kjøp

Finn informasjon om kjøpene dine i App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books og om abonnementer som Apple Music.

Endre betalingsmåte

Se registrerte betalingsmåter, velg hvilken betalingsmåte som skal brukes først, eller oppdater faktureringsinformasjonen.

Om betalingstjenestedirektivet

I Europa kan du bli bedt om å godkjenne kjøp eller endringer i faktureringsinformasjonen din via banken eller kortutstederen din.

Hold kontoen din trygg

Finn ut hvordan du kan gjenkjenne vanlige svindelforsøk som involverer e-postmeldinger og gavekort.