Abonnementer og kjøp

Finn informasjonen om kjøp i App Store, iTunes Store, iBooks Store, Apple Music med mer.

Få hjelp med betaling

Finn ut hvordan du finner kjøpshistorikk og administrerer faktureringsinformasjon.

Konfigurere betaling

Finn ut hva slags betalingsmåter du kan bruke til å kjøpe innhold fra iTunes Store, App Store og iBooks Store, eller betale for Apple Music- og iCloud-lagringsabonnementer.

Administrere kjøp for hele familien

Med Familiedeling og Spør om kjøp kan du gi barna dine frihet til å gjøre egne valg samtidig som du beholder kontrollen over utgiftene.

Få mest mulig ut av kjøpene dine

Finn ut hvordan du laster ned innhold på nytt eller gjenoppretter funksjoner du kjøpte i en app.

Holde kontoen din trygg

Finn ut hvordan du kan gjenkjenne vanlige svindelforsøk som involverer e-post- og gavekort.