Om fakturering og kjøp i Europa

Når du kjøper noe fra App Store eller andre Apple-medietjenester i Europa, kan du bli bedt om å verifisere kreditt- eller debetkortet hos kortutstederen.

Les om hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige i landet ditt eller regionen din.

Om kjøp i Europa

Når du kjøper noe fra App Store eller andre Apple-medietjenester, eller når du kjøper iCloud+, kan du bli bedt om å autentisere kreditt- eller debetkortet hos kortutstederen. Og når du legger til en ny betalingsmåte, må du kanskje autentisere den. Når dette skjer, følger du instruksjonene på skjermen.

Hvis du ikke får utført instruksjonene som kortutstederen gir deg på skjermen, kontakter du kortutstederen. Hvis du bruker en enhet som ikke har noen nettleser, som Apple TV eller Apple Watch, blir du bedt om å bruke en annen enhet for å verifisere betalingsmåten.

Det er ikke sikkert at kjøp blir samlet på én regning i Europa. Hvert kjøp du foretar, blir belastet betalingsmåten din så snart kjøpet er fullført. Finn ut mer om hvordan kjøp blir belastet.

Om bruk av Apple Pay i Europa

Du kan bruke Apple Pay til å foreta kjøp i App Store eller på Apple-medietjenester med alle kvalifiserte kort i Wallet på iPhone eller iPad. Finn ut hvordan du konfigurerer et kort i Lommebok.

Hvis du har flere kort i Wallet, kan du velge et annet kort enn standardkortet ditt når du foretar kjøp med Apple Pay.

Hvis du vil slutte å bruke Apple Pay for kjøp fra App Store og andre Apple-medietjenester, kan du fjerne Apple Pay fra listen over betalingsmåter:

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.

2. Trykk på navnet ditt og deretter på Betaling og levering.

3. Trykk på Rediger, og fjern Apple Pay.

Finn ut hvordan du legger til en annen betalingsmåte.

Berørte land og regioner

Østerrike

Belgia

Bulgaria

Kroatia

Tsjekkia

Kypros

Danmark

Estland

Finland

Frankrike

Tyskland

Hellas

Ungarn

Island

Irland

Italia

Latvia

Liechtenstein

Litauen

Luxembourg

Malta

Nederland

Norge

Polen

Portugal

Romania

Slovakia

Slovenia

Spania

Sverige

Storbritannia