Skaff deg Apple TV+

Abonner på Apple TV+ og se originale TV-serier og filmer fra Apple på dine kompatible enheter med Apple TV-appen. Nye originaler blir lagt til hver måned.

Når du abonnerer på Apple TV+, kan du strømme annonsefrie Apple Originals når det passer deg.1 Finn ut mer om priser for Apple TV+.

Slik får du Apple TV+

1. Påse at du har en Apple-enhet, smart-TV, strømmeenhet eller AirPlay-kompatibel TV som er kompatibel med Apple TV-appen. Hvis du bruker en Apple-enhet, må du sørge for at den er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOSmacOS eller tvOS.
  2. Åpne Apple TV-appen på den kompatible enheten din. Hvis du bruker en kvalifisert Apple-enhet, kan du kanskje se en melding om å løse inn Apple TV+-kampanjen.
  3. Gå til Se nå, bla ned til kanaldelen, og velg deretter Apple TV+.
  4. Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie).2
  5. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til kjøp. Hvis du ikke har en Apple-ID, velger du Opprett ny Apple-ID, og deretter følger du fremgangsmåten for å opprette en.3
  6. Hvis du blir spurt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen din og legger til en gyldig betalingsmåte. Velg deretter Bekreft. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Hvis du har glemt Apple-ID-en din, kan du se hvordan du finner den.

Del Apple TV+ med familien

Hvis du registrerer deg for Apple TV+ eller starter en prøveperiode og du bruker Familiedeling, får du og opptil fem andre familiemedlemmer tilgang til Apple TV+.

1. Tilgjengeligheten til Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.
  2. Nå får du med Apple TV+ i ett år uten ekstra kostnad når du kjøper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac. Finn ut mer om dette tilbudet og hvordan du løser det inn.
  3. Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering konfigurert for Apple-ID-en din. Finn ut mer om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.