Skaff deg Apple TV+

Abonner på Apple TV+ og se Apple Original-TV-serier og -filmer på kompatible enheter med Apple TV-appen.

Når du abonnerer på Apple TV+, kan du strømme annonsefrie Apple Originals når det passer deg.1 Finn ut mer om prissetting for Apple TV+.

Skaff deg Apple TV+

Slik får du Apple TV+

Du kan abonnere på Apple TV+ på tv.apple.com/no. Eller abonner i Apple TV-appen på en Apple-enhet, smart-TV eller strømmeenhet som er kompatibel med Apple TV-appen. Finn ut hvilke strømmeenheter som er kompatible

1. Åpne Apple TV-appen. Hvis du bruker en kvalifisert Apple-enhet, kan det hende du ser en melding hvor du blir bedt om å løse inn Apple TV+-kampanjetilbudetKan du ikke løse inn kampanjetilbudet?
  2. Velg Originaler-fanen i Apple TV+.
  3. Velg Logg på og Start gratis prøveperiode. Det kan hende du ser en av knappene Skaff deg Apple TV+ eller Start gratis prøveperiode i stedet.
  4. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til kjøp.2 Hvis du ikke har noen Apple-ID, velger du Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en. Har du glemt Apple-ID-en din?
  5. Hvis du blir spurt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen din og legger til en gyldig betalingsmåte. Velg deretter Bekreft. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Del Apple TV+ med familien

Hvis du bruker Familiedeling og skaffer deg Apple TV+ eller starter en prøveperiode, får både du og opptil fem andre familiemedlemmer tilgang til Apple TV+. Finn ut hvordan du legger til et familiemedlem i Apple-abonnementene dine.

1. Tilgjengeligheten til Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.
  2. Hvis du blir bedt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering konfigurert for Apple-ID-en din. Finn ut mer om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.