Kundestøtte for Apple TV

Koble til flere enheter

Del med AirPlay

Bruk AirPlay til å dele videoer, bilder eller hele skjermen fra iPhone, iPad eller iPod touch på Apple TV.

Bruk FaceTime og Kontinuitet-kamera

Ring FaceTime direkte fra Apple TV 4K (2. generasjon eller nyere) ved hjelp av kameraet på iPhone eller iPad.

Del lyd

Du og en venn kan begge koble AirPods eller trådløse Beats-hodetelefoner til Apple TV og lytte samtidig.

Spill med spillkontrollere

Sammenkoble opptil to trådløse spillkontrollere med Apple TV og spill kompatible spill fra Apple Arcade og App Store.

Få den beste kinoopplevelsen

Få mest mulig ut av 4K-TV-en din

Konfigurer Apple TV 4K for en best mulig 4K-, HDR- eller Dolby Vision-opplevelse.

Spill av lyd i Dolby Atmos

Med Dolby Atmos får du en fantastisk lydopplevelse som fyller hele rommet.

Tilpass opplevelsen

Slå på Bilde i bilde

Se på to videoer samtidig, bla gjennom annet innhold eller bruk AirPlay til å sende en video fra en annen enhet til Apple TV.

Opplev verden med flyfoto

Finn ut hvordan du starter en skjermsparer med flyfoto, finn ut hvor et flyfoto ble filmet, bytt sted eller velg et tema.

Gjør mer med Kontrollsenter

I Kontrollsenter får du rask tilgang til innstillinger og kontroller for å bytte brukere, spille av musikk, vise video fra HomeKit-kameraer og mye mer.

Fyll ut passord automatisk

Hvis du har lagret passord på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du autoutfylle passordene på Apple TV.

Abonnementer og kjøp

Administrer eller avbryt et abonnement, se kjøpshistorikken din, kontroller betalingsmetodene dine og mer.

Finn Apple TV Remote

Bruk Kontrollsenter på iPhone (krever iOS 17) for å finne Apple TV Remote (2. generasjon eller nyere).

Resources

Brukerhåndbok

Finn ut mer om funksjoner og utforsk alt Apple TV kan gjøre.

Service og reparasjon

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og prissetting.

Kundestøtte for TV

Finn ut mer om Apple TV+ og Apple TV-appen.

Det er ikke noe problem med AppleCare+

Få ubegrensede antall reparasjoner med dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.