Konfigurer Apple TV

Følg denne framgangsmåten for å komme i gang med Apple TV-enheten.

Dette trenger du

• Personlig internett

• En TV eller en annen skjerm med HDMI-port

• En HDMI-kabel

Bildet har ingen alternativ tekst

På Apple TV 4K trenger du en HDMI 2.0-kompatibel kabel eller nyere. For å få tilgang til alle funksjonene som Apple TV har å tilby, bruk en HDMI 2.1-kabel.

Hvis du vil bruke iPhonen til å konfigurere Apple TV

Gjør dette først på iPhonen:

Konfigurer Apple TV 4K eller Apple TV HD

For å gå tilbake til den forrige skjermen i løpet av konfigureringen trykker du på Tilbake-knappen på fjernkontrollen. For å starte på nytt kobler du Apple TV fra strømforsyningen, og så kobler du den til igjen.

Koble til og slå på TV-en

Koble Apple TV til strøm, og koble den til TV-en med en HDMI-kabel. For å se filmer i 4K HDR på Apple TV 4K må du kontrollere at du bruker en HDMI 2.0-kabel eller nyere og at du har en TV som støtter 4K, HDR, eller begge deler. Slå deretter på TV-en, og velg HDMI-inngangen som Apple TV er koblet til.

Hvis du har en Apple TV med Ethernet-port og ikke vil koble til Wi-Fi under konfigureringen, kan du koble Apple TV til ruteren med en Ethernet-kabel.

Porter og kabler på Apple TV

Velg språket ditt, og slå på Siri

Trykk opp eller ned, eller sveip opp eller ned på klikkflaten på Apple TV Remote for å finne språk og land eller region. Hvis du vil velge et alternativ, merker du det og trykker deretter på midten av klikkflaten. Hvis du velger feil språk, trykker du på Tilbake-knappen for å gå tilbake til den forrige skjermen.

Hvis du blir bedt om det, velger du om vil bruke Siri.*

Finn ut mer om hvordan du bruker Apple TV Remote. Eller finn ut hva du skal gjøre hvis Apple TV Remote ikke fungerer.

Touch-flaten på Apple TV Remote.

Logg på med Apple-ID

For å legge til Apple-ID-en og Wi-Fi-innstillingene til Apple TV automatisk, velger du Konfigurer med iPhone. Deretter låser du opp iPhonen, holder den ved siden av Apple TV, og deretter følger du fremgangsmåten på iPhonen og Apple TV.

Hvis du ikke vil konfigurere Apple TV med iPhonen, velger du Konfigurer manuelt. Deretter følger du fremgangsmåten på skjermen på Apple TV for å koble til Wi-Fi-nettverket og logge på Apple-ID-en.

Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en. Hvis du har glemt Apple-ID-passordet ditt, kan du se hvordan du tilbakestiller det.

Logg på hos TV-leverandøren din

I noen land og regioner kan du logge på med TV- eller kabelleverandøren på Apple TV for å se TV-programmer og filmer som er inkludert i kabel- eller TV-abonnementet ditt.

Velg innstillinger

Slå på Én Hjem-skjerm for å organisere Hjem-skjermen og appene på samme måte på alle Apple TV-enhetene dine. For å automatisk legge til Apple TV til Hjem-appen velger du et rom for Apple TV. Du kan også legge til brukere til Apple TV.

Begynn å strømme

Når konfigureringen er fullført, ser du Hjem-skjermen. Herfra kan du se favorittprogrammene dine, filmer og finne mer av det du liker å se på i Apple TV-appen. Du kan også abonnere på Apple TV+ for å se Apple Original TV-serier og filmer.