Skaff deg Apple TV+

Abonner på Apple TV+ og se Apple Original-TV-serier og -filmer på kompatible enheter med Apple TV-appen.

Slik får du Apple TV+

Du kan abonnere på Apple TV+ på tv.apple.com/no. Eventuelt kan du abonnere i Apple TV-appen på en Apple-enhet, PC, smart-TV eller strømmeenhet som er kompatibel med Apple TV-appen. Finn ut hvilke strømmeenheter som er kompatible.

Gå til Apple TV+
  1. Åpne Apple TV-appen. Hvis du bruker en kvalifisert Apple-enhet, kan det hende du ser en melding hvor du blir bedt om å løse inn Apple TV+-kampanjetilbudet.

2. Hvis du ikke får løst inn kampanjen, må du kontrollere at du er kvalifisert.

3. Velg Apple TV+-fanen.

4. Velg Logg på eller Registrer deg. Det kan hende du ser en av knappene Skaff deg Apple TV+ eller Start gratis prøveperiode i stedet.

5. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til kjøp.* Hvis du ikke har Apple-ID, velger du Opprett ny Apple-ID og følger trinnene for oppretting. Har du glemt Apple-ID-en?

6. Hvis du blir spurt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen din og legger til en gyldig betalingsmåte. Velg deretter Bekreft. Godta vilkårene hvis du blir bedt om det.

* Hvis du ikke kan abonnere på Apple TV+, må du kanskje gjøre Apple-ID-en din klar for kjøp.

Del Apple TV+ med familien

Du kan dele Apple TV+-abonnementet ditt med opptil fem familiemedlemmer. Finn ut hvordan du legger til et familiemedlem i Apple-abonnementene dine.

Flere måter å se på

Tilgjengeligheten til Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.