Endre lydspråket for iTunes Store-videoer

Du kan endre språket på lydsporet i mange filmer som er tilgjengelig fra iTunes Store.

Noen filmer fra iTunes Store har mer enn ett spor for lydspråk. Du kan bruke fremgangsmåten i denne artikkelen for å se om filmen har mer enn ett lydspor og endre til et annet.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region.

iPhone, iPad, iPod touch og iPod nano

Når du ser en film, kan du trykke på snakkeboblesymbolet  i avspillingsmenyen nederst på skjermen for å åpne menyen for Lyd og Undertekster. (Trykk på skjermen hvis du ikke ser menyen.) Hvis det er flere lydspråk tilgjengelig, kan du velge et annet et.

Hvis du bruker enheten med AirPlay til å strømme filmen til en Apple TV, kan du endre lydspråket fra enheten mens du ser på.

Mac eller PC

Når du ser på en film, klikker du på snakkeboblesymbolet  i menyen for avspillingskontroller nederst i iTunes-vinduet for å åpne menyen for Lyd og Undertekster. (Hvis du ikke ser menyen, flytter du markøren til bunnen av vinduet.) Hvis det er flere lydspråk tilgjengelig, kan du velge et annet et.

Hvis du bruker datamaskinen med AirPlay til å strømme filmen til en Apple TV, kan du endre lydspråket fra datamaskinen mens du ser på.

Apple TV

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon): Sveip ned på Apple TV Remote mens du ser på en film for å åpne Info-menyen, og sveip deretter til høyre og velg Lyd. Hvis det er flere lydspråk tilgjengelig, kan du velge et annet et.

På Apple TV (3. generasjon og eldre): Trykk og hold Velg-knappen på Apple TV Remote mens du ser på en film, og gå deretter til Lyd. Hvis det er flere lydspråk tilgjengelig, kan du velge et annet et.

Finne lydspråk i iTunes Store

For å finne ut om flere enn ett spor for lydspråk er tilgjengelig for en film i iTunes Store følger du denne fremgangsmåten:

1. Søk etter en film i iTunes Store, og trykk eller klikk på den.
  2. Rull til bunnen av filmens produktside og se etter Språk-delen.

Hvis det er flere enn ett spor for lydspråk tilgjengelig, kan du finne dem ved siden av Ekstra.

Hvis det står bare Undertekster eller CC bak et språk, har ikke filmen et lydspor i det språket, bare undertekster eller skjult teksting.

Les mer

TV-programmer du kjøper fra iTunes Store har bare ett lydspor. Du ser to versjoner av et TV-program som er tilgjengelig for kjøp hvis et alternativt språk er tilgjengelig.

Les om hvordan du slår på undertekster eller skjult teksting på ulike enheter med denne fremgangsmåten: