Konfigurer Apple TV-appen på smart-TV-en

Kjøp eller lei filmer, finn de TV-programmene du liker best, og abonner på akkurat de kanalene du vil se på. Med Apple TV-appen på smart-TV-en kan du oppdage mer av det du elsker, og se på alt sammen på ett sted.

Før du begynner

• Kontroller at smart-TV-en støtter Apple TV-appen. For å sjekke det går du til appene på smart-TV-en og ser etter Apple TV-appen. Du kan også søke etter Apple TV-appen i app-butikken for smart-TV-en din for å se om den er tilgjengelig. Hvis du ikke ser Apple TV-appen, kontakter du produsenten for å høre om smart-TV-en din støtter den.
  • Ha Apple-ID-en din og passordet klart. Hvis du ikke har Apple-ID, kan du opprette en. Du må ha en Apple-ID for å bruke Apple TV-appen.

Konfigurer Apple TV-appen

1. Åpne Apple TV-appen, og velg Begynn å se.
  2. Gå til Innstillinger > Kontoer > Logg på.
  3. Herfra kan du logge på med Apple-ID-en-din og fullføre konfigureringen på to måter:
    • Logg på fra en mobil enhet: Bruk kameraet på telefonen til å skanne QR-koden på TV-skjermen. Deretter følger du instruksjonene på den mobile enheten for å logge på med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.
    • Logg på på denne TV-en: Bruk fjernkontrollen som fulgte med TV-en, til å logge på manuelt med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.

Hvis du vil legge til flere Apple-ID-kontoer å kjøpe innhold med, går du til Innstillinger > Kontoer.

Bruk Apple TV-appen

Bla i innhold du kan kjøpe eller leie, oppdag noe nytt, og abonner på TV kanaler – alt sammen i Apple TV-appen.

Finn favorittene dine i Apple TV-appen

Finn forslag til filmer og TV-programmer som er plukket ut spesielt til deg, samt et utvalg basert på alt du ser på, og oppdag mer av det du elsker.

Kjøp filmer og TV-programmer

Bla i kategorier for å finne filmer og TV-programmer du kan kjøpe, finne filmer du kan leie, og se på dem på alle slags Apple-enheter med Apple TV-appen.

Abonner på Apple TV-kanaler

Abonner på bare de kanalene du ser på, uten å laste ned noen apper, og se på innhold fra disse kanalene rett i Apple TV-appen.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i landet eller regionen der du er.

Nullstill Apple TV-appen

Du kan tilbakestille Apple TV-appen til de opprinnelige innstillingene, fjerne all den personlige informasjon din og logge deg av alle kontoene. Bare gå til Innstillinger > Nullstill.

For å bruke Apple TV-appen må du konfigurere den på nytt.

Hvis du er logget på en smart-TV som du ikke lenger har tilgang til

Hvis du er logget på Apple TV-appen med Apple-ID-en din på til smart-TV-en til noen andre eller en smart-TV du ikke lenger har tilgang til, følger du denne fremgangsmåten for å logge av.

På Mac eller PC:

1. Gå til appleid.apple.com, og logg på med Apple-ID-en din og passordet.
  2. Rull ned til enheter, og velg smart-TV-en.
  3. Velg Fjern fra konto.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Rull ned og trykk på smart-TV-en din.
  3. Trykk på Fjern fra konto.