Konfigurer Apple TV-appen på smart-TV-en eller strømmingsenheten

Kjøp eller lei filmer, finn TV-programmene du liker best, og abonner på Apple TV+ og Apple TV-kanaler. Med Apple TV-appen på smart-TV-en eller strømmingsenheten din kan du oppdage mer av det du liker, og se på alt sammen på ett sted.

Dette trenger du

*Du kan også gå til nettstedet for Samsung for å sjekke hvilke smart-TV-er fra Samsung som er kompatible, og til nettstedet for Roku for å finne ut hvilke TV-er og strømmingsenheter fra Roku som er kompatible. Hvis du vil se om andre enheter er kompatible, for eksempel Amazon Fire TV-enheter, går du til nettstedet for Apple.

Konfigurer Apple TV-appen

1. Åpne Apple TV-appen, og velg Begynn å se.
  2. Gå til Innstillinger > Kontoer > Logg på.
  3. Herfra kan du logge på med Apple-ID-en-din og fullføre konfigureringen på to måter:
    • Logg på fra en mobil enhet: Bruk kameraet på telefonen til å skanne QR-koden på TV-skjermen. Deretter følger du instruksjonene på den mobile enheten for å logge på med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.
    • Logg på på denne TV-en: Bruk fjernkontrollen som fulgte med TV-en, til å logge på manuelt med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.

Hvis du vil legge til flere Apple-ID-kontoer å kjøpe innhold med, går du til Innstillinger > Kontoer.

Begynn å se

Se eksklusive Apple-originaler fra Apple TV+, og abonner på premiumkanaler. Oppdag nye og populære filmer. Og se innhold fra populære strømmingsapper. Med Apple TV-appen kan du gjøre alt dette på ett sted, og du kan bruke appen på alle enhetene dine.

Utforsk Apple TV-appen.

På Amazon Fire TV-enheter kan du ikke kjøpe innhold fra Apple TV-appen. For å se på innhold i Apple TV-appen på Amazon Fire TV-enheten må du kjøpe innholdet med Apple TV-appen på en annen kompatibel enhet.

Kjøp eller lei noe du vil se

Bla gjennom filmer og TV-programmer du kan kjøpe, finn filmer du kan leie, og se på dem på alle Apple-enheter med Apple TV-appen.

Finn ut hvordan du kjøper filmer og TV-serier.

Bli med i Apple TV+

Med Apple TV+ kan du se originaler fra de mest kreative skaperne innen TV og film. Og du kan se på Apple TV+ på alle enhetene dine med Apple TV-appen.

Finn ut hvordan du abonnerer på Apple TV+.

Abonner på Apple TV-kanaler

Abonner på bare de premiumkanalene du vil se på, og se filmer og TV-programmer som er inkluderte i abonnementet, på alle enhetene dine som har Apple TV-appen.

Finn ut hvordan du får Apple TV-kanaler.

Administrer abonnementer

Du kan vise, endre eller avbryte abonnementet på Apple TV+ eller Apple TV-kanaler i Apple TV-appen. Du går bare til Innstillinger > Konto > Administrer abonnementer.

Finn ut hvordan du administrerer abonnementene dine.

Nullstill Apple TV-appen

Du kan nullstille Apple TV-appen til de opprinnelige innstillingene, fjerne all den personlige informasjonen din og logge av alle kontoene. Bare gå til Innstillinger > Nullstill.

For å bruke Apple TV-appen må du konfigurere den på nytt.

Hvis du er logget på en smart-TV eller strømmingsenhet du ikke lenger har tilgang til

Hvis du er logget på Apple TV-appen med Apple-ID-en din på enheten til noen andre eller en enhet du ikke lenger har tilgang til, følger du disse trinnene for å logge av.

På Mac eller PC:

1. Gå til appleid.apple.com, og logg på med Apple-ID-en din og passordet.
  2. Rull ned til enheter og velg smart-TV-en eller strømmingsenheten din.
  3. Velg Fjern fra konto.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Rull ned og trykk på smart-TV-en eller strømmingsenheten din.
  3. Trykk på Fjern fra konto.

Finn ut mer

Tilgjengeligheten til Apple TV-appen kan variere etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Funksjonene til Apple TV-appen og hvilke enheter som støtter den, kan også variere etter land og region.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.