Skaff deg Apple TV-appen på en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll

Finn ut hvordan du laster ned og konfigurerer Apple TV-appen på en kompatibel smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll.

Sjekk at enheten er kompatibel

For å sjekke om smart-TV-en, strømmeenheten eller spillkonsollen er kompatibel med Apple TV-appen, kan du besøke Apples nettsted.1,2

Slik får du Apple TV-appen

1. Gå til appbutikken på den kompatible smart-TV-en, strømmeenheten eller spillkonsollen, og last ned Apple TV-appen.
  2. Åpne Apple TV-appen, og velg Begynn å se.
  3. Gå til Innstillinger, og velg Kontoer.
  4. Velg Logg på. Hvis du ikke har Apple-ID allerede, må du opprette en Apple-ID. Deretter velger du ett av alternativene nedenfor for å logge på med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen:
    • Logg på en mobilenhet: Skann QR-koden på TV-skjermen med kameraet på telefonen. Deretter følger du veiledningen på mobilenheten.
    • Logg på TV-en: Logg på manuelt med fjernkontrollen til TV-en, oppgi Apple-ID-en din, og fullfør konfigureringen.

Hva du kan gjøre med Apple TV-appen?

I Apple TV-appen kan du leie og kjøpe innhold samt se filmer, serier og programmer. Du kan også abonnere på betalingskanaler med mer.3

Se originalserier og -filmer på Apple TV+

Når du abonnerer på Apple TV+, kan du se originalserier og -filmer fra Apple samt annet eksklusivt innhold på alle enhetene dine.

Logg av Apple TV-appen på smart-TV-en, strømmeenheten eller spillkonsollen

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Velg Kontoer og deretter Logg av.

Gjenopprett de opprinnelige innstillingene i Apple TV-appen

Hvis du gjenoppretter innstillingene, logger du av kontoen din på den aktuelle enheten og fjerner personlig informasjon. Hvis du også er logget på Apple Music-appen på smart-TV-en eller strømmeenheten, tilbakestilles også Apple Music-appen til de opprinnelige innstillingene, og all personlig informasjon blir fjernet.

1. Åpne Apple TV- eller Apple Music-appen på smart-TV-en, strømmeenheten eller spillkonsollen.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. På en smart-TV eller strømmeenhet velger du «Tilbakestill Apple TV-appen og Apple Music», og bekrefter valget. På en spillkonsoll velger du «Tilbakestill Apple TV-appen».

Logg av en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll du ikke får tilgang til

Hvis du er logget på Apple TV-appen på en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll du ikke får tilgang til, kan du fjerne enheten fra listen i kontoen din.

Hvis du trenger hjelp

1. Tilgjengeligheten til Apple TV-appen kan variere etter land og område. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet eller området ditt. Funksjonene til Apple TV-appen og hvilke enheter som støtter den, kan også variere etter land og område.
  2. Du kan også gå til Samsungs nettsted for å se hvilke smart-TV-er fra Samsung som er kompatible, og til Rokus nettsted for å se hvilke TV-er og strømmeenheter fra Roku som støttes. Hvis du vil se om andre enheter er kompatible, som for eksempel Amazon Fire TV-enheter, kan du gå til Apples nettsted.
  3. På Amazon Fire TV-enheter kan du ikke kjøpe innhold fra Apple TV-appen. Du kan kjøpe innhold på en annen støttet enhet og deretter se innholdet i Apple TV-appen på Amazon Fire TV-enheten.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.