Last ned og strøm TV-programmer og filmer fra Apple TV+ og Apple TV-kanaler

Se hvordan du laster ned og strømmer innhold fra abonnementene dine i Apple TV-appen.

Last ned et program eller en film

Hvis du abonnerer på Apple TV+ eller en Apple TV-kanal, kan du laste ned TV-programmer og filmer som er inkluderte i abonnementet, på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

1. Åpne Apple TV på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  2. Gå til kanalens side. Eller søk etter en film eller et TV-program.
  3. Trykk eller klikk på last ned-knappen  ved siden av TV-programmet eller filmen.

For å finne og spille nedlastingene dine går du til Bibliotek-fanen og trykker på Lastet ned.

Du kan ikke laste ned innhold fra Apple TV-appen på Apple TV, smart-TV-er, strømmingsenheter eller tv.apple.com.

Nedlastingsgrenser

For de fleste Apple TV-kanaler er nedlastinger tilgjengelige i opptil 30 dager før de utløper. Nedlastinger på enkelte kanaler kan utløpe tidligere.

Noen Apple TV-kanaler kan ha begrensninger på hvor mange titler du kan ha lastet ned samtidig, og hvor mange enheter du kan laste ned innhold på. Hvis du når grensen, varsler Apple TV-appen deg om det. Da må du slette TV-episoder eller filmer som er lastet ned på en av enhetene dine (eller en annen enhet i familien) fra tidligere, før du kan laste ned noe annet fra den samme kanalen.

Grenser for strømming på flere enheter

• Apple TV+: Med ett abonnement kan seks personer strømme samtidig. Hvis du har et Apple Music-studentabonnement, som inkluderer Apple TV+ i en begrenset periode, kan du kun strømme Apple TV+ på én enhet av gangen.
  • Apple TV-kanaler: Med ett abonnement kan tre personer strømme samtidig. Enkelte kanaler kan tillate mer enn tre samtidige strømmer.

Finn ut mer

Tilgjengeligheten av Apple TV-appen, Apple TV-kanaler, Apple TV+ og innholdet i butikker kan variere avhengig av land eller region. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.