Support voor MacBook Air

Aan de slag

Uw Mac configureren

Gebruik de Configuratie-assistent om de simpele stappen te doorlopen die nodig zijn om uw nieuwe Mac in gebruik te nemen.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kunt u alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Doe meer met uw MacBook Air

Snel opladen

Laad uw MacBook Air (M2, 2022) in 30 minuten snel op tot wel 50 procent van het batterijvermogen.

Sluit aan op een ander beeldscherm

Sluit een extern beeldscherm aan op uw MacBook Air met M1- of M2-chip met behulp van een van de Thunderbolt-/USB 4-poorten.

Maak verbinding met andere apparaten

Als de kabel van uw externe beeldscherm, harde schijf of een ander apparaat niet kan worden aangesloten op de Thunderbolt-/USB 4-poorten van de MacBook Air, hebt u misschien een adapter nodig.

Informatiebronnen

MacBook Air-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw MacBook Air allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor uw specifieke MacBook Air-model.

macOS-gebruikershandleiding

Meer informatie over macOS-functies en hoe u het meeste uit uw Mac kunt halen.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.