Support voor iMac Pro

De iMac Pro gebruiken

Veilig opstarten

Zorg ervoor dat uw iMac Pro altijd wordt opgestart vanaf de door u toegewezen opstartschijf en vanaf een legitiem, vertrouwd besturingssysteem.

Zoek de juiste adapter

U hebt mogelijk een adapter nodig om een beeldscherm of ander apparaat op de Thunderbolt 3 (USB-C)-poort van uw iMac Pro aan te sluiten.

Maak verbinding met andere apparaten

Uw iMac Pro is voorzien van snelle Thunderbolt 3 (USB-C)-poorten voor snelle verbindingen voor gegevensoverdracht en video. De Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel is ideaal om uw externe apparaten aan te sluiten op deze poorten.

Externe beeldschermen gebruiken

Uw iMac Pro kan worden aangesloten op verschillende externe beeldschermen. Lees hier hoe u productiever kunt werken met meerdere monitors, tv's en projectors.

Informatiebronnen

iMac Pro-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw iMac Pro allemaal kan.

Technische specificaties

Ontdek alle technische specificaties van uw iMac Pro.

macOS-gebruikershandleiding

Meer informatie over macOS-functies en hoe u het meeste uit uw Mac kunt halen.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.