Over de Apple Thunderbolt 3-kabel (USB-C)

Sluit een apparaat dat een Thunderbolt 3-poort (USB-C) heeft aan op een apparaat dat een Thunderbolt 3-poort (USB-C) of een USB-C-poort heeft.

Met de Apple Thunderbolt 3-kabel (USB-C) (0,8 m) sluit je een Mac met een Thunderbolt 3-poort (USB-C) aan op een apparaat met een Thunderbolt 3-poort (USB-C) of USB-C-poort.

Video

Gebruik deze kabel om je Mac aan te sluiten op een beeldscherm dat Thunderbolt 3 (USB-C) of USB-C gebruikt voor video, zoals het LG UltraFine 5K-display of het LG UltraFine 4K-display. Er is ondersteuning voor DisplayPort High Bit Rate 3-video-uitvoer (HBR 3).

No alt supplied for Image

Gegevensoverdracht

Gebruik deze kabel om je Mac of aan te sluiten op een apparaat dat Thunderbolt 3 (USB-C) of USB-C gebruikt voor gegevensoverdracht, zoals een externe harde schijf of een dock. De kabel ondersteunt het overzetten van gegevens via Thunderbolt 3 met een snelheid van maximaal 40 Gbps en het overzetten van gegevens via USB 3.1 Gen 2 met een snelheid van maximaal 10 Gbps. De kabel ondersteunt ook de doelschijfmodus. Controleer de specificaties van je apparaat om te bepalen welke standaard voor gegevensoverdracht het ondersteunt.

Opladen

Deze kabel kan ook op apparaten met Thunderbolt 3 (USB-C) of USB-C worden aangesloten om je Mac-laptop of een ander apparaat op te laden. De kabel levert maximaal 100 W vermogen aan een aangesloten apparaat.

Vergeleken met de Apple USB-C-oplaadkabel

De Apple USB-C-oplaadkabel is langer (2 m) en ondersteunt ook opladen, maar de gegevensoverdrachtsnelheid is beperkt tot 480 Mbps (USB 2.0) en ondersteunt geen video. De Apple Thunderbolt 3-kabel (USB-C) heeft een ThunderboltNo alt supplied for Image-logo op de huls van elke connector. Beide kabels kunnen worden gebruikt met de Apple USB-C-lichtnetadapter.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.