Support voor macOS

Alle onderwerpen, hulpbronnen en contactopties die u nodig hebt voor macOS Mojave, macOS High Sierra en meer.

Upgraden naar macOS Mojave

Met functies als Donkere modus, Stapels en twee nieuwe ingebouwde apps helpt macOS Mojave u meer uit elke klik te halen.

macOS gebruiken

Mac heeft mensen altijd geïnspireerd om geweldig werk te kunnen doen. macOS Mojave brengt nieuwe functies met zich mee die zijn geïnspireerd door de grootste gebruikers, maar zijn ontworpen voor iedereen.

Bekijk wat er nieuw is in macOS Mojave

Bronnen