Support voor macOS

Upgraden naar macOS Monterey

Controleer of uw Mac geschikt is, leer hoe u een reservekopie maakt en bereid u voor op een upgrade.

Maak kennis met macOS Monterey

FaceTime

Deel ervaringen, werk samen, neem deel aan een FaceTime-gesprek vanuit elke webbrowser en meer.

Berichten

De inhoud die anderen met u hebben gedeeld in Berichten, wordt nu automatisch weergegeven in apps zoals Safari, Foto's, Podcasts en News, onder 'Gedeeld met jou'.

Safari

Safari is opnieuw ontworpen met een gestroomlijnde tabbladbalk, tabbladgroepen die op meerdere apparaten worden gesynchroniseerd en integratie met Snelle notitie en Focus.

Focus

Of u zich nu moet concentreren of juist even moet loslaten, Focus kan u helpen in het moment te blijven en synchroniseert op uw verschillende apparaten.

Snelle notitie

Snelle notities worden weergegeven in de Notities-app, dus u kunt onmiddellijk doorgaan waar u was gebleven op uw Mac, iPad of iPhone.

Opdrachten

Met Opdrachten kunt u makkelijk de dingen automatiseren die u het vaakst doet, of u nu voor het eerst Opdrachten gebruikt of al uw workflows al onder controle hebt.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat macOS allemaal kan.

Versienotities

Lees wat er is veranderd in elke van de macOS Monterey-updates.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.