macOS High Sierra

Documenten laten voorlezen door je Mac

Je kunt documenten, webpagina's, berichten en nog veel meer onderdelen laten voorlezen door je Mac.

• Een document in zijn geheel laten voorlezen: Kies 'Wijzig' > 'Spraak' > 'Start spraakfunctie'.

• Een gedeelte van een document laten voorlezen: Selecteer de tekst die je wilt horen en kies 'Wijzig' > 'Spraak' > 'Start spraakfunctie'.

• De spraakfunctie stoppen: Kies 'Wijzig' > 'Spraak' > 'Stop spraakfunctie'.