Oppilaitosten tuki

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään

Aloita Apple School Managerin käyttö.

Oppilaitosten käyttöönotto-opas

Lue, miten voit valmistella ympäristösi, määrittää Apple-laitteiden asetukset ja ottaa ne käyttöön sekä antaa opettajien käyttöön kaiken tarvittavan oppitunteja varten.

Apple School Manager -käyttöopas

Lue, miten laitteet voi ottaa käyttöön yhdestä paikasta ja mitä kaikkea on hyvä tietää Apple School Managerista.

Koulutyöt

Uutta

Tutustu Koulutyöt-apin viimeisimmän version uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Koulutyöt-käyttöoppaat

Lue, miten voit jakaa tiedostoja ja integroida Koulutyöt-apin harjoituksia luokan opetukseen sekä tehtäviin.

Oppitunti

Uutta

Tutustu Oppitunti-apin Mac- ja iPad-versioiden uusiin ominaisuuksiin ja viimeisimpiin parannuksiin.

Käyttöopas opettajille

Lue, miten voit määrittää luokan, nähdä oppilaiden näytöt ja pitää tunnin Oppitunti-apissa.

IT-resurssit

Laitteiden hallinta

Apple School Manager tarjoaa nopean ja yksinkertaisen tavan ottaa käyttöön iOS- ja macOS-laitteita organisaatiossa ja hallita niitä.

Tietoja yhdistetystä todennuksesta

Yhdistetyn todennuksen avulla käyttäjäsi voivat käyttää olemassa olevia tunnuksia ja salasanoja hallittuna Apple ID:nä.

Tietoja oppilastietojärjestelmän integroinnista

Voit tuoda oppilaiden, henkilökunnan ja luokkien tietoja yhdistämällä tuetun oppilastietojärjestelmäsi (SIS) Apple School Manageriin.

Apple-alustojen käyttöönotto-opas

Ota organisaatiossasi käyttöön Apple-laitteita, -ohjelmistoja ja -palveluita ja hallitse niitä.

Laiterekisteröinnin ja käyttöönoton helpottaminen

Automatisoi mobiililaitteiden hallinnan (MDM) rekisteröinti ja selkeytä käyttöönottoa.

Sisällön jakaminen oppilaitoksessasi

Lue, miten voit ottaa käyttöön appeja ja kirjoja, jotka on ostettu Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiosta.

Apple Configuratorin käyttäminen oppilaitoksessa

Voit ottaa käyttöön sekä määrittää nopeasti ja helposti yhden tai kymmeniä iPhone-, iPad-, Apple TV- ja iPod touch -laitteita.

Ohjeita hallitun Apple ID:n käyttöön

Lue, mitkä palvelut ovat saatavilla hallitun Apple ID:si kautta, miten voit luoda tai nollata salasanasi sekä miten voit kirjautua sisään.

Hallinta ja maksaminen

Valvottujen laitteiden tietojen suojaaminen

Lue, miten voit hallita aktivointilukitusta ja Kadonnut-tilaa laitteissa mobiililaitteiden hallinnalla (MDM).

Applen ohjelmat ja maksutavat oppilaitoksille

Tutustu tarkemmin siihen, mitkä Applen oppilaitoksille suunnatuista ohjelmista ja maksutavoista ovat saatavilla maassasi tai alueellasi.

Tietoja yksityisyydestä ja tietosuojasta

Kaikissa tuotteissamme, mukaan lukien oppilaitoksille tarkoitetuissa tuotteissa, on sisäänrakennettuja tietosuojaominaisuuksia ja -säätimiä. Suunnittelemme tuotteemme rajoittamaan tietojen keruuta, käytämme laitteissa käsittelyä aina mahdollisuuksien mukaan sekä tarjoamme läpinäkyvyyden ja hallintamahdollisuuksia tietojen jakamistapaan liittyen.

Lisätietoja Applen tuotteiden tietosuojasta ja tietoturvasta oppilaitoksissa

Ota yhteyttä

Hanki tukea

Pyydä tukea hallittujen Apple ID:iden käyttöön, appien käyttöönottoon tai laitteiden hallintaan.

Määrälisenssituki

Pyydä tukea määrälisenssitili- ja laskutusasioissa.

AppleCare-rekisteröintituki

Pyydä tukea Apple School Managerin rekisteröintiin ja nykyisten tilien päivittämiseen.

Applen yhteisöt

Etsi iPhonen, iPadin ja Macin yritys- ja koulutusratkaisuja käyttäjiltä eri puolilta maailmaa.