Sisällön jakaminen Apit ja kirjat -osion avulla Apple School Managerilla ja Apple Business Managerilla

Katso, miten voit ottaa käyttöön appeja ja kirjoja, jotka on ostettu Apple School Managerin ja Apple Business Managerin Apit ja kirjat -osiossa.

Kun ostat sisältöä koulullesi tai yrityksellesi Apit ja kirjat -osiossa, voit jakaa ostoksesi suoraan käyttäjillesi yhdellä kolmesta tavasta. Voit käyttää hallitun jakelun Käyttäjän määritys- ja Laitteen määritys -toimintoja tai Apple Business Managerin lunastuskooditoimintoa.

Hallittu jakelu
Lunastuskoodit3
Käyttäjän määritys Laitteen määritys
Vaatimukset
  • iOS 7 tai uudempi
  • OS X Mavericks (versio 10.9) tai uudempi
  • iOS 9 tai uudempi
  • OS X El Capitan (versio 10.11) tai uudempi
  • tvOS 12
Maksuttomien appien jakelu
Maksullisten appien jakelu
Räätälöityjen appien jakelu
Maksuttomien kirjojen jakelu
Maksullisten kirjojen jakelu
Jakeluun käytetään mobiililaitteiden hallintaa (MDM).1
Jos apit peruutetaan tai määritetään uudelleen, omistusoikeus säilyy organisaatiolla.
Appien käyttöön ei tarvita Apple ID:tä.
Sisältö on käytettävissä useissa laitteissa ostohistorian kautta.
Sisältö on saatavilla Perhejaon kautta.
Loppukäyttäjät voivat tehdä ja palauttaa apin sisäisiä ostoja.2

1. Jotkin mobiililaitteiden hallintaratkaisut voivat tukea hallittua jakelua ja/tai lunastuskoodeja. Lisätietoja vaatimuksista saat mobiililaitteiden hallintaratkaisun toimittajalta.

2. Vaikka appien sisäisiä ostoja ei tueta erillisenä sisältönä, jota voidaan ostaa ja jakaa Apit ja kirjat -osiossa, loppukäyttäjät voivat tehdä ja palauttaa appien sisäisiä ostoja Apit ja kirjat -osioon määrättyjen appien sisällä, kunhan apit eivät ole laitteelle määrättyjä.

3. Lunastuskoodit ovat käytettävissä vain Apple Business Managerissa.

Jos haluat siirtyä lunastuskoodeista hallittuun jakeluun

Jos käytät tällä hetkellä lunastuskoodeja ja haluat käyttää hallittua jakelua, lue lisätietoja siitä, miten voit siirtyä hallittuun jakeluun.

Uudet Apit ja kirjat -ostoksesi eivät näy määritystä varten MDM-ratkaisussasi

Apit ja kirjat -palvelintunnukset ovat voimassa yhden kalenterivuoden alkuperäisestä latauksesta. Ennen kuin vuosi on kulunut loppuun, sinun on Apit ja kirjat -kaupan Tilin yhteenveto -osiossa hankittava uudet tunnukset. Sinun on suoritettava nämä toimet myös silloin, jos vaihdat salasanasi.

Jos haluat käyttää hallittua jakelua, mutta sinulla ei ole MDM-ratkaisua

Apple tarjoaa Apple Configurator 2:n ja Profile Managerin osana macOS Serveriä. Saatavilla on myös monia muiden valmistajien ratkaisuja organisaatiosi tarpeiden mukaan

Saat lisätietoja laitteiden hallinnasta seuraavista resursseista:

• Laitteiden hallinta oppimisympäristöissä

• Liiketoiminnassa käytettävien laitteiden hallinta

Maan tai alueen ja kehittäjän valinnan mukaan jotkin apit ja kirjat eivät ehkä ole saatavilla. Tarkista appien ja sisältöjen saatavuus.