iPhone-tuki

Aloittaminen

Tietojen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi iPhone iCloudiin tai tietokoneellesi sen varalta, että laitteesi vaihdetaan, häviää tai vaurioituu.

iOS 16:een päivittäminen

Koe upouudet ominaisuudet, jotka auttavat sinua räätälöimään laitteesi, pysymään turvassa ja kommunikoimaan ja jakamaan muiden kanssa saumattomasti.

Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen Pika‑aloituksella

Pika‑aloituksella voit ottaa uuden iPhonesi käyttöön automaattisesti edellisen laitteesi avulla.

Apple ID:n hallinta

Saat kaikki Apple-palvelut käyttöösi yhdellä Apple ID:llä ja salasanalla.

Tee entistä enemmän iPhonella

eSIMin käyttäminen iPhonessa

iPhoneen digitaalisesti tallennettu eSIM muistuttaa fyysistä SIM-korttia – ilman korttia. Katso, kuinka voit ottaa käyttöön uuden eSIMin tai siirtää sen aiemmasta iPhonesta.

Uudistettu lukittu näyttö

Tutustu uusiin lukitun näytön räätälöimismahdollisuuksiin. Esittele suosikkikuviasi, räätälöi fontteja ja lisää widgettejä, joista näet tietoja yhdellä silmäyksellä.

Viestit-apin käyttäminen

iOS 16:lla ja uudemmilla voit muokata juuri lähettämääsi viestiä tai jopa kumota hiljattain lähetetyn viestin lähetyksen, jos viesti ei ollutkaan aivan valmis.

Keskity-tilan käyttö

Pysy hetkessä useammilla työkaluilla, jotka auttavat sinua priorisoimaan ajankäyttöäsi ja keskittymistäsi.

Salasanat ja pääsyavaimet

Tallennetut salasanasi ja pääsyavaimesi on synkronoitu eri laitteidesi välillä iCloud‑avainnipun kautta, ja voit helposti tarkastella niitä iPhonessasi.

Toiminta-tilan käyttäminen

Jos olet kuvaamassa toimintarikasta kohtausta, voit pitää kuvan vakaana, vaikka liikkuisit paljon.

iPhonen ja Apple Watchin turvaominaisuudet

Opi käyttämään laitettasi avun hankkimiseen hätätilanteessa soittamalla tai tekstiviestillä, myös ilman käsien käyttöä.

Resurssit

Käyttöopas

Lue lisätietoja iPhonen ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista iPhone-mallisi tekniset tiedot.

Vahinkoja sattuu aina silloin tällöin.
AppleCare+ kattaa vahingot.

Sen avulla saat rajoittamattoman määrän korjauksia vahingosta johtuviin vaurioihin, nopeamman yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.