iPhone-tuki

Täältä löydät kaikki iPhonen ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Uusi iPhone-käyttäjä

Autamme aina mielellämme uusia iPhone-käyttäjiä! Alla on muutamia perusasioita, joiden avulla pääset alkuun uuden iPhonesi kanssa.

Esitellyt aiheet

Tutustu suosittuihin paikallisiin ohjelmiin

Tutustu matkan aikana paikallisten suosimiin ohjelmiin. Avaa App Store, napauta Tutustu ja valitse Suositut ohjelmat lähelläni.

– Ben, AppleCare-tiiminjohtaja

Resurssit

iPhone-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea iPhonelle

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.