iPhone-tuki

Aloittaminen

Uuden iPhonen käyttöönotto

Siirrä vanhan iPhonen tai Android-laitteen tiedot ja sisältö uuteen iPhoneen.

Tietojen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi iPhone iCloudiin tai tietokoneellesi sen varalta, että laitteesi vaihdetaan, häviää tai vaurioituu.

Apple ID:n hallinta

Saat kaikki Apple-palvelut käyttöösi yhdellä Apple ID:llä ja salasanalla.

Mitä voin kysyä Siriltä?

Siri voi auttaa sinua jokapäiväisten tehtävien suorittamisessa kaikilla Apple-laitteillasi.

Tee entistä enemmän iPhonella

Face ID:n käyttäminen kasvomaskin kanssa

Jos sinulla on iPhone 12 tai iPhone 13, jossa on vähintään iOS 15.4, voit avata puhelimen lukituksen Face ID:llä myös käyttäessäsi kasvomaskia.

Elokuvallisen tilan käyttö

Kuvaa lyhyellä terävyysalueella ja lisää automaattisesti elegantteja tarkennuksen siirtymiä kohteiden välille.

FaceTimen käyttö

Pysy yhteydessä ja jaa kokemuksia, soita video- tai äänipuheluita, nauti tilaäänestä ja paljon muuta.

eSIMin käyttäminen iPhonessa

iPhoneen digitaalisesti tallennettu eSIM muistuttaa fyysistä SIM-korttia – ilman korttia. Katso, kuinka voit ottaa käyttöön uuden eSIMin tai siirtää sen aiemmasta iPhonesta.

Keskity-tilan käyttö

Pysy hetkessä kiinni uusilla työkaluilla, jotka auttavat sinua priorisoimaan ajankäyttöäsi ja keskittymistäsi.

Omien COVID-19-tietojen lisääminen Applen Lompakko- ja Terveys-appeihin

Voit tallentaa vahvistetut COVID-19-rokotus- ja testitulostiedot Lompakko- ja Terveys-appeihin.

Jaa terveystietoja

Jaa Terveys-appiin tallennetut tiedot perheenjäsenen tai hoitajan kanssa niin, että heillä on parempi käsitys terveydestäsi.

Resurssit

Käyttöopas

Lue lisätietoja iPhonen ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista iPhone-mallisi tekniset tiedot.

Vahinkoja sattuu aina silloin tällöin.
AppleCare+ kattaa vahingot.

AppleCare+ antaa mielenrauhaa. Sopimukseen sisältyvät vahingoista johtuvat vauriot ja nopea yhteys Applen asiantuntijapalveluun.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Saat Apple-tuotteiden ratkaisujen yksilöllisen käyttökokemuksen.