iPhone-tuki

Täältä löydät kaikki iPhonen ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Suunniteltu kaikille

Applen laitteet sisältävät tehokkaita apuominaisuuksia, jotka tukevat näkemistä, kuulemista, motorisia taitoja ja muita.

Esittelyssä iPhone X

iPhone X:ssä omat kasvosi ovat salasanasi, selfiet ovat entistä upeampia ja kaikki on aina vain pyyhkäisyn päässä.

Tee entistä enemmän iPhonella

Tutustu iPhonen uusimpiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joilla voit tehdä entistä enemmän.