iPhonen tai iPadin varmuuskopioiminen iCloudilla

Kun olet varmuuskopioinut iPhonesi tai iPadisi, sinulla on kopio tiedoistasi siltä varalta, että vaihdat laitteesi tai laitteesi katoaa tai vaurioituu. Voit varmuuskopioida laitteesi manuaalisesti tai laittaa iCloud-varmuuskopion päälle, jotta laitteesi varmuuskopioidaan automaattisesti.

Varmuuskopioi manuaalisesti

1. Yhdistä laitteesi Wi-Fi-verkkoon.

2. Valitse Asetukset > [nimesi] ja napauta iCloud.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-on-tap
  3. Napauta iCloud-varmuuskopio.

4. Napauta Varmuuskopioi nyt. Älä katkaise yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, ennen kuin varmuuskopiointi on päättynyt. Varmuuskopioi nyt ‑kohdassa näkyy viimeisimmän varmuuskopion päivämäärä ja kellonaika. Jos näet hälytyksen, ettei iCloud-tallennustila riitä varmuuskopioinnin suorittamiseen loppuun, osta lisää iCloud-tallennustilaa

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-backup-back-up-now

Automaattinen varmuuskopiointi iCloud-varmuuskopioinnilla

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > iCloud-varmuuskopio ja varmista, että Varmuuskopioi tämä [laite] on päällä.

2. Yhdistä laite virtalähteeseen.

3. Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon.

4. Varmista, että laitteen näyttö on lukittu.

5. Jos näet hälytyksen, ettei iCloud-tallennustila riitä varmuuskopioinnin suorittamiseen loppuun, osta lisää iCloud-tallennustilaa näytön ohjeiden mukaisesti.