Jos maksutapa hylätään App Storessa tai iTunes Storessa

Viimeistele osto lisäämällä toinen maksutapa ja poistamalla sitten vanha.

Oston viimeisteleminen, jos maksu on epäonnistunut tai hylätty

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi.

3. Napauta Maksu ja toimitus.

4. Lisää toinen maksutapa ja poista vanha.

5. Yritä suorittaa osto loppuun.

Jos oston tekeminen ei edelleenkään onnistu

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.