Jos näet viestin aiemman oston laskutusongelmasta ja vaaditusta vahvistuksesta

Jos näet tällaisia viestejä, et välttämättä voi tehdä ostoja, ladata maksuttomia appeja tai tehdä tilauksia. Korjaa ongelma vaihtamalla maksutapaa. Jos et voi vaihtaa maksutapaa, voit lunastaa lahjakortin ja maksaa sen saldolla kaikki maksamattomat tilaukset.

Maksutavan vaihtaminen

Sinulla on maksamatonta saldoa, koska Apple ei pystynyt veloittamaan aiemman oston maksutapaa. Lisää uusi kelvollinen maksutapa ja poista sitten vanha maksutapa. Uutta maksutapaa veloitetaan automaattisesti. Kun maksamaton summa on maksettu, voit taas tehdä uusia ostoja ja tilauksia.

Maksutavan vaihtaminen

Maksamattoman summan maksaminen Apple Gift Card- tai App Store & iTunes ‑lahjakortilla

1. Osta Apple Gift Card- tai App Store & iTunes ‑lahjakortti.*

2. Lunasta lahjakortti.

3. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset-appi ja napauta nimeäsi.

4. Napauta Media ja ostot.

5. Napauta Näytä tili.

6. Napauta Purchase History (Ostohistoria).

7. Napauta tilausta, jonka kohdalla lukee punaisella Amount You Owe (Oma velkasumma).

8. Napauta Pay with Apple ID Credit (Maksa Apple ID ‑saldolla).

Kun maksamaton tilaus on maksettu, voit käyttää jäljelle jääneen Apple-tilin saldon muihin ostoihin.

* Lahjakortteja ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Jos käytät Perhejakoa

Jos käytät Perhejakoa ja ostojen jako on käytössä, kaikkien perheenjäsenten ostot veloitetaan perheen järjestäjän maksutavalta. Jos olet perheen järjestäjä eivätkä sinun tai jonkun perheenjäsenesi ostot onnistu, vaihda maksutapaa.

Jos et ole perheen järjestäjä, pyydä perheen järjestäjää vaihtamaan maksutapa. Voit myös lunastaa lahjakortin ja maksaa sillä maksamattoman tilauksen.

Jos tarvitset edelleen apua

Jos maksamattomaan saldoon liittyvä ongelmasi ei ole edelleenkään ratkennut, ota yhteyttä Apple-tukeen.