Jos haluat peruuttaa Applen tilauksen

Lue, miten voit peruuttaa Applen tilauksen tai tilauksen, jonka olet ostanut App Storen apilla.

Applen tilauksen peruuttaminen

Peruuta tilaus

Jos et löydä tilausta, jonka haluat peruuttaa

Tilauksen peruminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi.

3. Napauta Tilaukset.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Napauta tilausta.

5. Napauta Peruuta tilaus. Sinun on ehkä vieritettävä alaspäin, jotta löydät Peruuta tilaus -painikkeen. Jos peruutuspainiketta ei ole tai näet vanhentumisviestin punaisella tekstillä, tilaus on jo peruttu.

Jos et löydä tilausta, jonka haluat peruuttaa

Tilauksen peruuttaminen Macissa

1. Avaa App Store -appi.

2. Klikkaa nimeäsi. Jos et löydä nimeäsi, klikkaa Kirjaudu sisään.

3. Klikkaa Tiliasetukset.

4. Vieritä Tilaukset-kohtaan ja klikkaa Hallitse.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Klikkaa tilauksen vierestä Muokkaa.

6. Klikkaa Peruuta tilaus. Jos Peruuta- tai Peruuta tilaus -painiketta ei näy, tilaus on jo peruutettu.

Jos et löydä tilausta, jonka haluat peruuttaa

Tilauksen peruuttaminen Windows-tietokoneessa

Voit perua Apple Music -tilauksen verkossa ja perua Apple TV+ -tilauksen verkossa. Jos haluat perua minkä tahansa Applen laskuttaman tilauksen, käytä Apple Music ‑apin tai Apple TV ‑apin Windows-versiota.

Apple Music ‑apin tai Apple TV ‑apin Windows-version käyttäminen

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV ‑appi Windows-tietokoneessa. Lue, miten voit hankkia Applen appeja Windowsiin.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja valitse sitten Näytä oma tili. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  3. Siirry alas Asetukset-osioon. Valitse Tilaukset-kohdasta Hallitse.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Etsi tilaus, jonka haluat peruuttaa, ja klikkaa sitten Muokkaa.

5. Klikkaa Peruuta tilaus. Jos Peruuta- tai Peruuta tilaus ‑painiketta ei näy, tilaus on jo peruttu.

Jos sinulla on vanha iTunesin Windows-versio

1. Avaa Windows-tietokoneella iTunes.

2. Valitse iTunes-ikkunan yläosan valikkopalkista Tili ja sitten Näytä oma tili.

3. Siirry alas Asetukset-osioon. Valitse Tilaukset-kohdasta Hallitse.

Tilaukset-kohdan vieressä oleva Hallitse-painike iTunesissa.
  4. Etsi tilaus, jonka haluat peruuttaa, ja klikkaa sitten Muokkaa.

5. Klikkaa Peruuta tilaus. Jos Peruuta- tai Peruuta tilaus -painiketta ei näy, tilaus on jo peruutettu.

Jos et löydä tilausta, jonka haluat peruuttaa

Tilaukset Android-laitteessa

Voit perua Apple Music -tilauksen verkossa ja perua Apple TV+ -tilauksen verkossa. Jos haluat perua muita Applen laskuttamia tilauksia, käytä Windows-tietokonetta tai Apple-laitetta.

Etkö löydä tilausta, jonka haluat peruuttaa?

Voit peruuttaa iCloud+-tilauksen iCloud-tallennustilan asetuksissa.

Jos et halua peruuttaa iCloud+-tilausta, etsi kuitti:

1. Etsi sähköpostiviestejä sanoilla ”Applen kuitti” tai ”laskusi Applelta”.

2. Tarkista tilauksen laskusta, mitä Apple ID:tä on käytetty.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  • Jos kuitissa näkyy perheenjäsenen Apple ID, pyydä perheenjäsentä peruuttamaan tilaus noudattamalla tämän artikkelin ohjeita. Toisen perheenjäsenen tilausta ei voi peruuttaa.

• Jos kuitissa näkyy toinen käyttämäsi Apple ID, kirjaudu sisään kyseisellä Apple ID:llä ja peruuta tilaus tämän artikkelin ohjeiden mukaan.

• Jos et löydä Applen kuittia tilauksesta, olet ehkä ostanut tilauksen joltakin muulta yritykseltä. Jos haluat selvittää, mikä yritys laskuttaa sinua, tarkista pankki- tai luottokorttisi tiliote. Jos haluat peruuttaa tilauksen, sinun on otettava yhteyttä yritykseen, joka laskuttaa tilauksesta.

Yhteydenotto Apple-tukeen

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Lisätietoja tilausten perumisesta

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.