Macin tuki

Oletpa sitten aloittelija tai asiantuntija, autamme sinua hyödyntämään Maciasi mahdollisimman tehokkaasti.

Macin varmuuskopioiminen

Macin pitäminen varmuuskopioituna on tärkeää. Valittavissasi on useita yksinkertaisia tapoja, joilla voit varmistaa tiedostojesi turvassa pysymisen.

Mac-laitteistotuki

AppleCare Protection Plan Macille

Hanki jopa kolmeksi vuodeksi asiantuntijoiden teknistä tukea ja hyödynnä monipuolisempia laitteistohuoltovaihtoehtoja Applelta, joka tuntee Macisi parhaiten.

Haluatko jutella?

Hanki ohjeita Macin käyttöön. Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.

Vaihto-ohjelmat ja kattavat korjausohjelmat